Jump to content

Revolter

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Revolter objavio

  1. Dakle, prije par mjeseci sam imao provalu u svom stanu. Provalnici su ušli kroz prozore tako da su obili "pajserima" grilje od prozora te prozore. Pokupili zlato od žene i tako. Naravno nikada dovedeni pred lice pravde. Uglavnom mozgam sada što bi se dogodilo da sam ja bio u kuci u vrijeme pljacke. Najvjerovatnije se nebi ni dogodila provala ali moje pitanje glasi. Pošto sam lovac i imam oruzije u posjedu. Da provalnik uđe u moju kucu sa pajserom u rukama, dok sam ja u kuci. Dali se može upotrijebiti vatrena sila da bi ga se zaustavilo od povrede mene ili voljenih.
  2. Što mogu očekivati za lakše TO? Koja je u praksi kazna, ako je to prvi put?
  3. Kad sam danas nazvao PP kome to pripada utvrdio sam da oni tek slažu zapisnik/izvještaj, te da ce ga imati u punom formatu nakon jedno 10 dana... Kako se kvalificiraju teške od lakih ozljeda? Kakva se kazna moze izreci za koje.
  4. Policija je obavještena bila te zna za slucaj, zvao PP danas.
  5. Samo da dodam da gospodin koji me je napao vec odgulio u zatvoru.
  6. Revolter

    Obrana.

    Evo trebam savjet. Uglavnom, evo. Prije par dana sam otišo po curu u kafic, kad smo izlazili naišo je njezin bivši decko te poce nju vuci iz moga auta, udarati u moj auto te udario mene u glavu, na to sam mu vratio te smo razmjenili šake. Na to su ga neki prolaznici ščepali te sam ja uspio pobjeci sa curom. Uglavnom ja sam i vikno u napadu neka netko zove policiju. Uglavnom mi smo otišli prije nego što je policija došla jel nisam bio dovoljno pametan pricekati policiju. Tucnjava nije bilo ništa nego par razmjenjenih udaraca, i nikome ništa. Uglavnom sada mi je prijatelj javio da je vidio dotičnog lovjeka zamotanog sa povezom na ruci i ošišan na čelavo valda da mu se vide masnice. Javio je mojoj curi u gnjevu da ce me tuziti... Što mogu očekivati? I što sada trebam napraviti pošto nisam bio na policiji.
  7. Dakle onda cu ja moci upravljati AM kategorijom ( kategorija za moped tj do 50 ccm)? Igra je u tome da kad sam dobio B kategoriju dobio sam odmah i AM (mopedi) jel to imam kakve veze ili?
  8. Još jedno pitanje ako se odluci da mi uzmu vozacku dali to znaci oduzimanje cijele dozvole tako da nemogu voziti motorna vozila ili samo kategorije kojom sam upravljao ( dakle B)?
  9. Ima ali nisam ih stigao legitimirati i tako dalje. Da kako sam cuo drugi vozac je dobio prijavu.
  10. Poštovani, Danas sam imao prometnu nezgodu. Dakle vozio sam se dvosmjernom cestom i gledao svoja posla, kad u ljevom retrovizoru vidim gospodina ( read: manijaka) kako pretjece mene i kolonu. Nakon što je taj isti gospodin vidjeo da mu sa druge strane nailazi automobil, on se prislilno ispred mene "ugurava" te mu ja trubim. Nakon cega on usporava naglo te staje nasred ceste. Vidim da gospodin nešto smjera u autu te on izlazi iz automobila, hoda prema mojem auto te govori prostote, ja sam odmah zakljucio da bi takav manijak mogao biti opasan te ga poušavam obići. Igrom slučaja u zaobilaženju mu razbijam vrata od auta. Te pošto sam se osjećao nesigurno te uplašeno od straga da takav manijak me ne prebije ili još gore izvadi neko oruzije pokušavam pricati sa njime iz auto, na što on svaki put izlazi iz auta te me pokušava izbaciti iz mojega. Na što ja svaki put malo odem dalje sa autom. Nakon što smo se tako "naganjali" uspijem mu reci da se smiri i da cemo se dogovoriti. Izalzim iz auto na što me on udara par puta nogom te šakamo u lice, ja mu na to neželim vratiti da nebi još ispalo da sam ga ja napao. Gospodin zove policiju i mene okrivljuje za bijeg sa mjesta nesrece. Nakon davanja svih polica osiguranja, policija mi ništa ne govori samo da ce mi poslati kaznu za bijeg sa mjesta nesrece te za izazivanje nesrece. 1500 kuna + 5000 kuna.Utvrđeno mi je 0.00 promila kako i gospodinu.Policajac mi nije oduzeo vozacku dozvolu. Pitanje moje je: Dali mogu izgubiti vozačku dozvolu? Dali policiji je obicaj u ovakvim slučajevima (" bijega sa mjesta nesrece sa samo materijalnom štetom") oduzimati dozvolu? Policjajac mi tada (danas) nije dao nikavu kaznu , samo je rekao da ce stici na moju kucnu adresu? Što mogu očekivati (Kaznene bodove, oduzimanje privremeno vozačke)? Dali se trebam bojati za svoju vozačku? I kako bi mi bilo najpametnije postupiti sada? - P.S Student sam, bez posla i tako. -Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija