Jump to content

volver

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. volver

    dugovi

    Ne znam da li sam na dobrom forumu ali molila bih za savjet ako je to moguć Ovako, udajem se iduće godine (no to nije tako bitno) bitno je to da je moj zaručnik imao firmu d.. i da je ta firma sada dužna neke novce koje on ne može platiti. Mene zanima da li ja kao njegova žena budem morala plačat te njegove dugove, odnosno, da li me sud može teretit. Hvala unaprijed na odgovoru.
  2. volver

    Briga

    Ne mogu vjerovati da jedan otac takvo nešto može napisati. Zar te nije sram? Zašto ti onad pišeš na hrvatskom forumu ako toliko mrziš hrvatsko pravosuđe i ne želiš si ni djecu naučit materinji jezik?? Nije to jedno djete krivo kaj se ti ne zanš izborit za svoje.
  3. Ne znam da li sam na dobrom forumu ali molila bih za savjet ako je to moguć Ovako, udajem se iduće godine (no to nije tako bitno) bitno je to da je moj zaručnik imao firmu d.. i da je ta firma sada dužna neke novce koje on ne može platiti. Mene zanima da li ja kao njegova žena budem morala plačat te njegove dugove, odnosno, da li me sud može teretit. Hvala unaprijed na odgovoru.
  4. Pa normalno da je otišao odvjetniku...nije lud. Samo, nisu ni odvjetnici svemoćni, uvijek je dobro čuti drugo mišljenje.
  5. Nije mi baš najjasnije ali hvala na odgovoru. Možete mi reći kaj da on sad radi...koja mu je najbolja obrana...jer to što nije bio prisutan na toj inventuri ili??
  6. Molim vas da mi objasnite koja je razlika između građanske i kaznene parnice (ne znam kak se točno kaže) jer je moj prijatelj dobio obadvije za isto navodno počinjeno djelo?? Naime radio je u jednoj tvrtci koja mu je dala otkaz i nakon njegovog otkaza utvrdila manjak bez njega na inventuri u visini 180 000,00kn Kaj da radi?? Pomozite! Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija