Jump to content

Ana_Banana

Korisnik
 • Broj objava

  58
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

Ana_Banana je zadnji put osvojio dan ožujak 13 2016

Ana_Banana objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O Ana_Banana

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Policajac je spominjao prekršaj. Napad je bio unaprijed isplaniran. Iza leđa sam dobila 2 udarca u glavu (skoro i treći da nije bilo mladića koji su ga spriječili) te skoro staklenu čašu u glavu (uspjela sam je izbjeći na vrijeme tako da je čaša pala na pod i razbila se). To se odvilo u kafiću koji se nalazi pored policijske postaje.
 2. Poštovanje, Koliko se dugo čeka poziv za sud? U najkraćim crtama - radi se o agresivnoj muškoj osobi (39 god) koja je namjerno fizički napala žensku osobu (27) i nanijela joj lakše tjelesne povrede. Napadač je sve to negirao. Policija je obavila očevid na mjestu zločina te je uzela kontakt podatke prisutnog svjedoka (grad Split). Policija je rekla da će svi biti pozvani na sud. Mene samo zanima koliko se okvirno čeka taj poziv? Zahvaljujem na odgovoru!
 3. Poštovani, Danas popodne me zvala osoba koja mi je rekla kako sam joj oštetila auto. Mislila sam da je neka zezancija dok mi ista osoba nije poslala sliku papira s mojim kontaktom koji je ostavljen na autu. Rukopis niti malo ne odgovara mome stoga je preočito da se radi o podvali od strane osobe koja me poznaje. Naime, osoba s kojom duže vrijeme prepirem oko nekih stvari se sinoć nalazila u mojoj četvrti stoga mogu pretpostaviti o komu se radi. Što mi je činiti?
 4. Pozdrav svima! Ne znam jesam li pogodila pravu kategoriju foruma, nemojte mi zamjerit 🙃 Uglavnom kupila sam mobitel preko Njuškala, na oglasu je pisalo kako mobitel dolazi s garancijom od 2 godine i cijelom opremom. Gospodin je rekao da je mobitel korišten samo godinu dana. Mobitel je plaćen u nedjelju mobilnim bankarstvom (01.11.2020.) i danas mi je stigao na adresu. Međutim kad sam otvorila paket imala sam šta za vidit - ljepljivu kutiju s mobitelom unutra, naknadno kupljenim punjačem i garantnim listićem (bez računa!). Dakle od cijele opreme (koja je bila jasno vidljiva na slika
 5. Pozdrav svima! Imam jedan problem. Obraćavam vam se za savjet povodom nekorektnog ponašanja poslodavca prema meni. Poslodavac već više od mjesec dana mi "odbija" vratiti poreznu karticu. Dala sam otkaz 15.10.2018. (sezonski rad srpanj-listopad) te sam zvala šefa na telefon da mi kaže kada će isplatiti plaću te mi vratiti dokumente i njegov odgovor je bio početkom studenog. Dobila sam i plaću i dokumente međutim kad sam došla doma primjetila sam da je sve tu (mirovinsko, ugovor) osim porezne kartice. Zvala sam svog poslodavca koji mi je rekao kako će se "idući dan čut sa svojom
 6. Sjećaš li se možda pitanja?
 7. Sumnjam da bi za upravnog referenta tražili tjelesnu spremu
 8. Ne. ne, baš se odnosi na testiranje. Imam ja položeni državni stručni ispit. Testiranje je obavezno kada se prijavljuje u državnu službu. Ako se testiranje prođe, slijedi razgovor za posao.
 9. Pozdrav svima Vidim da je mup traži upravne referente pa se prijavljujem na natječaj. Obzirom da je testiranje obvezna stvar, zanima me sjeća li se tko pitanja na prijašnjim testiranjima? Znam da je iz svakog potrebnog zakona po 10 pitanja - 5 na zaokruživanje i 5 na nadopunjavanje (ispravite me ako griješim) Obzirom da se Ustav piše u svakoj državnoj upravi, koja su pitanja vezana za Ustav? Onako, bar po sjećanju. Hvala
 10. Ne. Pa napisala sam što je bilo u ispitu.
 11. Pozdrav! Zanima me koja je razlika između upravnog i stručnog referenta? Vidim da se na nekim mjestima spominje stručni, a na nekima upravni referent pa me zanima postoji li razlika? Zahvaljujem!
 12. POSEBNI DIO: Pismeni - sve o osobnoj iskaznici (može se koristiti sva literatura, ali mobitel je zabranjen!). Osobnu iskaznicu obavezno sa sobom nositi jer se traži da se stavi na stol. Jedan sat se piše, mada mogu produžiti ako nekome treba više vremena. Jedna je cura imala pisati o prebivalištu i boravištu. Svi pišu u jednoj istoj velikoj prostoriji Usmeni- Kada osobna iskaznica prestaje važiti prije isteka roka, koliko dugo vrijedi osobna iskaznica, certifikati, što su prebivalište i boravište, odjava adrese po službenoj dužnosti. Jednu je curu pitalo kako se stječe državljanstvo, matičn
 13. Polagala sam stručni, a ne pravosudni Kadrovska mi je objasnila listu zakona za učiti i sve objasnila. Mi smo mogli literaluru soristiti, a mobitel ne (dok je druga grupa mogla oboje).To je to.
 14. Znači da si dobila popis i sad sve šta ti treba jest da isprintaš zakone s datog popisa
 15. Ne. Moraš pitati kadrovsku. Oni će ti dati popis.
×
×
 • Napravi novi...