Jump to content

ŠOKA

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani , Vlasnik sam J.D.. u kojem imam otvoren ugostiteljski objekt.Imam zaposlene dvije radnice na puno radno vrijeme.Da li ja kao vlasnik mogu raditi na par sati kroz u svom ugostiteljskom objektu i da sam prijavljena na fiskalnoj kasi kako bi popunila satnicu kroz cijeli tijedan jer ugost.objekt radi punih 7 dana u tijednu.Ja sam zaposlena u firmi kod drugog poslodavca na puno radno vrijeme. Hvala , veliki pozdrav
  2. Poštovani!! Kolega ima firmu koju je kupio prije 3 godine i u salda kontu dobavljača ( konto 2200) stoji da je dužan poveći iznos istoj firmi koju je kupio.Pošto danas te firme više nema, odnosno ne postoji i brisana je u trgovačkom sudu .Kako da rasknjiži taj iznos? Da li da proknjiži kao otpis dugovanja pa taj iznos oprihoduje? Hvala i pozdrav!!!
  3. Poštovani!! Kolega ima firmu koju je kupio prije 3 godine i u salda kontu dobavljača ( konto 2200) stoji da je dužan poveći iznos toj firmi koju je kupio.Pošto danas te firme više nema, odnosno ne postoji i brisana je u trgovačkom sudu .Kako da rasknjiži taj iznos? Da li da proknjiži kao otpis dugovanja pa taj iznos oprihoduje? Hvala i pozdrav!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija