Jump to content

gogx

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, prilikom ishođenja građevinske dozvole dao sam susjedu pravo prolaska preko moje parcele do njegove parcele, te je on meni dao pravo prolaska preko svoje parcele do iduće. Nakon završetka radova susjed je stavio ogradna vrata na svoju parcelu, što i nije toliko bitno, ali sada put koji ide preko moje parcele postaje parking za njegova vozila. Zanima me kako se pravno mogu zaštiti i da li mi se isplati angažirati odvjetnika za navedenu situaciju, tj. je li moguće poništiti papir kojim omogućujemo prolaz jedan drugome, s obzirom da ga on krši od početka? Unaprijed hvala!
  2. Pitanje, Da li je moguce stornirati izlazni racun iz 2007, i izdati ga sa istim iznosom i istim datumom na drugu firmu?
  3. gogx

    Gradnja

    Samo da pojasnim , mogla bi se dici tužba za sticanje prava dosjelošću, koja nije realna, ali uz veze sve je moguce,moze li mi neko pomoci?
  4. gogx

    Gradnja

    Pozdrav, Molio bih da mi odgovorite na sljedeće pitanje: Ja kao upisani vlasnik zemlje dobivene nasljedstvom, da li mogu početi gradnju na istoj, s obzirom da mi se prijeti da ce zemljište završiti na sudu?Koje su posljedice na objekat kada bude gotov, ako se izgubi jedan dio iste zemlje? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija