Jump to content

ty

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoć, naime tražim negdje definiciju gore navedene, ali ne nalazim ništa osim Garačić "Neki neobješnjeni pojmovi...." još iz 200i neke, gdje je ista opisana sa 300 tkn. Ima li nešto novijeg? Zahvaljujem Riješio, ali ne znam izbrisati post pa molim moderatora. Pozdrav
  2. Poštovani! Zbog strašnog nedostatka vremena i žurnosti - ima li netko kojim slučajem komplet na jednom mjestu skripti i literature dovoljne za polaganje, pa da mi pošalje na mail: tystzg@gmail.com. Ako ima - plaćam ručak u kolovozu! Unaprijed hvala i pozdrav (P.S. naravno ručak plaćam samo prvom dostavljaču, da ne bi bilo)
  3. Stoji - zato sam i napisao tumačenje odgovarajuće vozačke dozvole - pojednostavnimo do kraja: ukoliko je po zakonu smio upravljati vozilom - regresa nema, a ukoliko nije - poziv stiže.
  4. Lijepo molim ako možete i na: tystzg@gmail.com
  5. Uvjeti kaska - isključenje iz osiguranja: 16. Štete nastale na vozilu prilikom upravljanja vozilom bez odgovarajuće dozvole za upravljanje.... S tim da se vožnjom bez odgovarajuće vozačke smatra onda kada propisima nije dopušteno upravljanje. Kako je kasko ugovor - tako vrijede i ugovorene kondicije uz primjenu ovih uvjeta. Bit ćete najvjerojatnije regresno terećeni. Pozdrav!
  6. Načuo sam neslužbeno da su u pripremi izmjene i dopune gore spomenutog Zakona, jer je zbog nekih odredbi konkretno u Zagrebu gotovo blokirana gradnja. Poznato nekom nešto u tom smjeru?
  7. ty

    Skripte

    Ljudi pomooooć, počinjem od totalne nule, a plan je u prosincu sve završiti. Molim sve moguće skripte koje imate na tystzg@yahoo.com. Zahvaljujem unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija