Jump to content

Josip1978

Korisnik
 • Broj objava

  18
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Josip1978

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Iz iskustava do 6 mjeseci bez problema reklamacije na obuću i odjeću.
 2. Ovdje mogu dodati situaciju sa svojim kumom. Čovjek radi 100 na sat za firmu po cijelom svijetu putuje. Doživi moždani udar i predstavnici dođu u bolnicu izrazit želju za brz oporavak i kao bla bla sve ćemo Vam pomoći... Nakon mjesec dana zovu i pitaju kada ćeš se ti vratiti, posao trpi. A on ne može hodati od moždanog i razgovjetno govoriti. Prošlo 6 godina od toga, još se nije oporavio. Inače radi se o Švicarskoj i barem je mirovinu dobio.
 3. Provjerite dobro uplatnicu koju ste dobili jer po Zagrebu kruže lažne kazne sa brojem računa privatne osobe, a naslovljen na Zagrebački Holding ili sl.
 4. Moje mišljenje je da nije. Jer on ne zna da li ste Vi koristili godišnju prijavu i ne treba znati. L.p
 5. Ako imate plaću ugovorenu na brutto iznos utječe. Imate dosta na netu i lako si izračunate koliki je to iznos.
 6. Imate pravo za prošlu godinu podnijeti prijavu i navesti dijete na prijavu te dobiti povrat poreza za cijelu prošlu godinu. Za godine prije mislim da ste propustili. Za proslu godinu ćete dobiti priličan iznos, koji pak ovisi o vašim primanjima, a na netu imate niz poreznih kalkulatora. Ja osobnu djecu ne držim na poreznoj kartici nego ih jedanput godišnje prijavljujem prilikom porezne prijave. Ona se obavlja do 28.02 u vašoj ispostavi porezne uprave.
 7. Rođakinja pokušava 11 godina ovršiti bivšeg supruga za neplaćanje alimentacije koji živi i radi u Austriji ali bezuspješno.
 8. Plus još i vraćanje novca osiguranju kada oštećeni automobil bude popravljen, a to može biti i desetke tisuća kuna ovisno o modelu automobila.
 9. Tako je. I vrlo zanimljivo, OPN sud riješi jako brzo 45 dana od žalbe.
 10. Ja od suda nakon žalbe, dobio i kaznu i troškove postupka da platim. Na kraju platio puno više. Nisam imao sreće.
 11. Moj šogor imao sličnu situaciju. Napuhao 0,6.Osiguranje pokrilo štetu oštećeniku. Nakon 2 godine morao sve platiti sa kamatama. Radilo se o nekoliko desetaka tisuća kuna.
 12. Samo za malu usporedbu. Kopču na braniku za Nissan Primeru sam platio 800 kn. Da 800 kn 2×2cm
×
×
 • Napravi novi...