Jump to content

pravnica32

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http:///
  1. Apsolventa prava za pomoć pri učenju tražim maja057@gmail.com.
  2. Ispričavam se jer nisam bila dovoljno jasna - pripreme za pravosudni.
  3. Tražim kolegice za zajedničko učenje u NSB-u. Zainteresirane neka mi se jave na: maja057@gmail.com Pa da si u pomognemo u ovim stresnim trenucima! Unaprijed zahvaljujem!
  4. Apsolventa prava za pomoć pri učenju tražim maja057@gmail.com
  5. Apsolventa prava za pomoć pri učenju tražim maja057@gmail.com
  6. Da li netko od vas zna da li se ispit za 09. mjesec prijavljuje Ministarstvu pravosuđa ili Pravosudnoj akademiji i gdje se polaže?
  7. Tražim kolegice za zajedničko učenje u mom stanu u Zagrebu, ujutro jer radim poslijepodne. Zainteresirane neka mi se jave na: maja057@gmail.com Pa da si u pomognemo u ovim stresnim trenucima! Unaprijed zahvaljujem!
  8. Ma ljudi, trgnite se. Ovo je korisno svima koji idu na ispit.
  9. Poštovani kolege! Učim za pravosudni ispit i skupila sam brdo presuda iz kaznenog i građanskog prava. Konsultirala sam se sa drugima koji polažu ispit i na kraju sam zaključila da se na pismenom stalno vrte jedni te isti predmeti (npr. negativna služnost, lančani sudar, smetanje posjeda s privremenom mjerom i protutužbom, tako da je besmisleno ići u širinu kod pripremanja pismenog. Ovdje vas molim da samnom podijelite iskustvo kakve su bile vaše presude (kaznene i građanske) da se lakše snađem u šumi presuda. Bit ću vam zahvalna.
  10. S obzirom da sam ranije primala neumjesne i uvredljive odgovore, samo bi podsjetila na pravila ponašanja na forumu. Na forumu zabranjeno je: 1. vrijeđati, omalovažavati, uznemirivati sudionike zbog vjerske, nacionalne, spolne, stranačke ili druge pripadnosti, ili zbog neslaganja u stavovima 2. na uvrede odgovarati na isti način Osobe koje bezrazložno potiču svađu i na taj način ometaju normalnu diskusiju, molim da se ne javljaju. Hvala!
  11. Koji sud bi bio nadležan za postupak protiv RH zbog kršenja Konvencije o vlažnim područjima od međunarodnog značaja. Da li aktivno legitimirani može biti npr. Udruga za zaštitu prirode.
  12. U svom dugogodišnjem podstanarskom iskustvu, mogu reći da praksa izgleda potpuno drugačije nego zakon. Ja sam za vrijeme studentskih dana sa cimericom dala kaparu za stan 200 kn svaka 100 i kad smo trebali useliti u stan gazdarica nam nije htjela odbiti kaparu od stanarine uz obrazloženje da je to novac zato što je ona nama čuvala stan. Uzela je 200 kn za prazan stan za koji nije dala ni ključ. Ja sam popustila, ali kasnije čovjek ima prema takvoj osobi nepovjerenje i oprez.
  13. Mislav Laktić je smiren čovjek, nije živčenjak s kojim je naporno raditi. Mislim da se u tom uredu jako puno radi i da su kriteriji za primanje kandidata dosta visoki. On stvarno bira najbolje.
  14. Istina da su za moju obitelj svojstvene stare neudane čangrizavice i odbjegle nevjeste, ali zar mi je moj potencijalni ženik to morao napraviti na prvom spoju. Bili smo u kinu i čekali smo travaj poslije. On se osvrnuo oko sebe i rekao: "Ono drvo tamo bi bilo zgodno da se popišam." I popiša se. Jedva sam to probavila, kad mi se desilo ono ranije opisano. Mislim nije mi to napravio prvi put. Možda sam je takva da mi svaka dlaka smeta, ali ipak mislim da mu fali daska u glavi.
  15. Tebi je to smiješno, a ja sam htjela umrijeti od stida. Nije mi u životu bilo tako neugodno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija