Jump to content

"pravna 0"

Korisnik
  • Broj objava

    72
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Aktivnosti reputacije

  1. Tužan
    "pravna 0" je dobio reakciju od Ivan Orgulje u Brisanje teretnice   
    Ne znam. Banka izdaje potvrdu da je kredit otplaćen u korist Poliklinike Zagreb. Kredit je dobila bivša vlasnica stana. Ravnateljica Poliklinike Zagreb piše mi ovako: 
    Ne znam kako bih Vam pomogla obzirom da Poliklinika nije u posjedu Odluke o osnivanju iz 2002.g. iz koje bi se možda moglo vidjeti da je Poliklinika PROMETNA MEDICINA (prethodni naziv Poliklinike Zagreb) nastala kada se podijelio Zavod za zaštitu zdravlja Grada Zagreba na Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba (danas Zavod za JZ dr.Andrija Štampar), Zavod za medicinu prometa i psihologiju prometa (danas DZ MUP u Šarengradskoj) i Polikliniku PROMETNA MEDICINA
  2. Zbunjen
    "pravna 0" je dobio reakciju od Ivan Orgulje u Brisanje teretnice   
    U banci sam bila kad sam doma vidjela da je adresa različita. Službenica je još jednom provjerila (što i gdje ne znam) i rekla- Da, to je ta adresa i ta institucija. Da, mogu otići još jednom u banku i tražiti objašnjenje. Poliklinika Zagreb mi najnormalnije izdaje brisovno očitovanje. Možda bih trebala otići do Andrije Štampara i tražiti njihovog pravnika?
  3. Hvala
    "pravna 0" je reagirao na Spitfire u Brisanje teretnice   
    Na osnovu čega bi Poliklinika bila sljednik prvotnog ZJZ i Zavoda Andrije Štampara te preuzela teret?
    Jer ako provjerite podatke, Zavod za zaštitu zdravlja grada Zagreba 1994 mijenja ime u Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba, 2008 mijenja ime u Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" a 2014 u Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".
    Dakle, ako ste komisioni kredit za otplatu stana dobili od ZJZ Grada Zagreba zadnji pravni sljednik je Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".
  4. haha
    "pravna 0" je dobio reakciju od G-man u Podjela nakon ostavinske rasprave   
    Pozdrav svima,
     
    evo da javim, odustali smo od žalbe jer se jedan bratić odlučio na kupnju naslijeđenog stana te mu nije sada u interesu da se slučaj odugovlači zbog žalbe.
    Na koji je način to najbolje napraviti? Dogovorene su cifre koje bi trebao isplatiti ostalim nasljednicima. Treba li sa svakim ponaosob potpisati Ugovor o darovanju, je li to najbolje i najjednostavnije?
    Hvala
  5. Zbunjen
    "pravna 0" je reagirao na Strawinsky u predbracni ugovor   
    Je li se još netko sjeća one sintagme prilikom sklapanja braka: "Dok nas smrt ne rastavi!"? 
    Već sam čin sklapanja ("trgovačkog") predbračnog ugovora je u biti izraz obostranog nepovjerenja i ukazuje na to da postoje dobre šanse da dođe do rastave. Tamo gdje nema obostranog povjerenja, tamo nema ni ljubavi. Ali, koliko sam primijetio, ljubav je danas tek sekundarna, usputna stavka u brakovima današnjeg doba, dok je nekakav (bilo kakav drugi) interes primaran. Pa tko voli, nek izvoli.
  6. Tužan
    "pravna 0" je dobio reakciju od bobo3 u Ocjena ustavnosti Odluke o odjavi prijamnika   
    Poštovani,
    ne vidim svrhe u odjavljivanju pokvarenog prijamnika i prijavljivanju novog, nije vrijeme RTZ-a, danas svatko ima 5,6,7 prijamnika u stanu, zračenja ko u priči. Također vidim da ste svi jako protiv plaćanja pristojbe i protiv načina na koji kontrolori vrebaju neplatiše. Ako nam je zakonska obaveza plaćanje pristojbe kao i plaćanje vode i svih vodnih doprinosa, raznih pričuva, prolaznih računa, prireza, naknada raznim operaterima, zašto se baš tako bunite na pristojbu?
    Zakon je zakon.
    Isto bi nam bilo da se pretplata smanji na 30 kn, a poveća porez. Bolje bi zvučalo, ali građane isto opalilo po džepu. Država će svoje naplatiti puštali mi kontrolore u stan ili ih samo promatrali kroz ključanicu.
    Kao što imaju popis platiša, lako im je imati i popis neplatiša. Samo će vam lijepo ispostaviti račun.
    Oprostite i dopustite da mislim drukčije, hvala
  7. haha
    "pravna 0" je reagirao na G-man u odricanje od nasljedstva u korist mame   
    "Homo homini lupus est (Čovjek je čovjeku vuk)." - Platon
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija