Jump to content

Marijana85

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Dakle, u kolovozu 2014. sam se sporazumno razvela i u tom rješenju je bila stavka da mi bivši suprug u roku odgodine dana mora isplatiti određenu svotu novaca. veći dio je platio u kolovou 2015., zatim još nešto u srpnju i kolovozu 2016. i ostao je još manji dio duga kojeg do danas nije isplatio. Zanima me mogu li ja sa tim sudskim rješenjem na Fini pokrenuti ovrhu ili to treba ići preko odvjetnika?
  2. Ma ne znam što da kažem...očito smo naletili na krivu tetu.. Nije nam to toliko ni bitno sad jer sve prigovore do sad su uvažili i policija za prebrzu vožnju i za parking sa svih parkirališta, a bilo ih je podosta jedino Pulaparking ne priznaje ništa drugo osim podataka iz policije.
  3. PP Heinzelova u Zagrebu. Ništa njoj nije sporno..samo je rekla da to ne ide samo sa kupoprodajnim ugovorom nego trebaju tablice i prometna za odjavu vozila.
  4. Ali to neće riješiti kaznu za parking što je sad najveći problem...
  5. Savjet tete je bio da uopće ne dolazimo odjavit auto, ali smo svejedno otišli nakon što je istekla registracija..i onda je opet odgovor neke druge tete na šalteru bio da se na taj način ne odjavljuje vozilo. A na pitanje što sa kaznom za neodjavljeno vozilo koja će doći na našu adresu da napišemo prigovor i to je to. Na pismeni prigovor Pulaparkingu smo dobili pismeni odgovor da prigovor nije pozitivno riješen na temelju članka 8. njihove odluke. Više ne znam što učiniti..
  6. Hvala svima, puno ste pomogli Napisat ćemo prigovor i poslati poštom s povratnicom, to je odlična ideja! Do sada smo komunicirali s njima preko maila i svaki njihov odgovor je bio isti..u MUP-u ste vi vlasnici i točka. Inače, bili smo u policiji nakon što je prošlo 15 dana od sklopljenog kupoprodajnog ugovora da odjavimo auto i teta na šalteru je rekla da je to jaaako komplicirana procedura i da bi najbolje bilo da pričekamo istek registracije, a što se tiće kazni da je ugovor dovoljan. To je bilo u veljači ove godine, a registracija istiće sad za par dana.
  7. Pozdrav, Naš problem je slijedeći: prodali smo auto, imamo kupoprodajni ugovor, no spletom okolnosti bili smo prisiljeni prepustiti novom vlasniku prijavu vozila na sebe u MUP-u, on to nije učinio i počele su stizati kazne za parkiranje i slične stvari. Za svaku kaznu smo poslali kupoprodajni ugovor i svi su nam uvažili taj ugovor kao dokaz da auto više nije u našem vlasništvu, osim Pulaparkinga, koji se pozivaju na članak 8, svoje Odluke o organizaciji naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima gdje stoji da se vlasnik smatra osoba evidentirana u MUP-u. Što sad da učinimo s tom kaznom? Novi vlasnik se pravi blesav.. Zar kupoprodajni ugovor ovjeren kod bilježnika nije dovoljan dokaz o vlasništvu?
  8. Pozdrav! Nakon razvoda pokrenula sam tužbu za podjelu imovine, no kako sam prijavljena na 4 sata i imam primanja svega 1200 kn zanima me mogu li tražiti oslobađanje plačanja sudskih troškova i što mi sve treba za to. Unaprijed hvala na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija