Jump to content

hi1

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hi1 objavio

  1. Bok, sjecas li se mozda pitanja iz ostalih predmeta? ako ti nebi bioproblem da napises.. hvala
  2. jušer sam zvala i gđa mi je rekla da će 1. predavanje biti u 9 mjesecu ali pošto su još godišnji odmori u tijeku da se ne zna točan datum..ugl pratite na stranici,bit će objavljeno
  3. Također tražim pomoć jer kroz 3 tjedna namjeravam prijaviti ispit...koliko vidim puno ih uci sa stranica ministarstva i kazu da je to dovoljno..kada izlazis na ispit? Ažurirano Također tražim pomoć jer kroz 3 tjedna namjeravam prijaviti ispit...koliko vidim puno ih uci sa stranica ministarstva i kazu da je to dovoljno..kada izlazis na ispit?
  4. Hvala puno na informacijama...skinula sam neka pitanja... evo ti mail pa ako mi mozes molim te poslati materijale po kojima radis..i ako ti nebi bio problem javiti mi nakon ispita kako je bilo balentdora@gmail.com
  5. imaš li kakve skripte ili svjet neki? za mjesec dana planiram prijaviti ispit.. koliko se čeka okvirno od kad se pošalje prijava do dana polaganja?
  6. koja si stručnasprema? i za koji dio posebnog ispita se spremas? Ažurirano Bok...ja uskoro polažem stručni ispit,radim u općini kao administrativni referent,pa ako mi mozes pomoći oko općeg dijela ispita,kako je proslo i što se traži?
  7. Bok, također sam u općini kao upravno administrativni refernet...počela sam tražiti literaturu i ima jako puno toga..kad imas ispit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija