Jump to content

kika0202

Korisnik
  • Broj objava

    29
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani Da li se sa javnim bilježnikom može dogovoriti obročnu otplatu bez da rješenje o ovrsi pošalje u ako ima koji čl. Zakona. Zahvaljujem.
  2. Pozzzz, da li je to bilo nedavno kada ste se uspjeli dogovoriti s cpo putem maila naplate? Hvala
  3. Pozzzz, da li ste uspio dogovoriti obročnu otplatu?
  4. Ja bi plaćala na rate samo na me ne ovrše. Radi se o 6.500,00 kuna duga. Toliko sam već platila i prolongate.
  5. Pozz, da li ste prije nego što ste dobili ovrhu pokušali dogovoriti obročnu otplatu bez ovrhe?
  6. Moraju, ja polagala najprije za sss i 12.9.2015 ponovo za vš s
  7. Dá, da obavezno datume Ažurirano Moze biti bilo koje pitanje od onih pitanja sa stranica ministarstva I uglavnome su sva na forumu. Spike da je 5-10 dana dovoljno za ucenje. Zaboravite.
  8. Pitanja normalna. Jednostavna. Dvoje koji su bolje samnom nisu ználi ni osnove djelove rjesenja evidencije u uredskom nije ni cudo da su páli. Na stranicama ministarstva pitanja iz zupa za sss ima link link tko zeli znati vise i tamo ima skripta od 500 pitanja i po tome ispituje jer je na stolu i lista po njoj Ažurirano Ne treba opz dosta je knjizica hrvatski porezni sustav
  9. Pismeno porezni sustav rh i objasní zajednicke poreze koje su stope osnovice obveznici. Tko je odgovoraan za obracun.Kada ide opomena i ovrha. Usmeno proracun narodna banka i lokalni porezi.
  10. Ja sam bila jucer i prosla. U mojoj grupi padali su iz zup-a i ureddsko. Iz ostalih grupa zup i eu. Ima jako puno ponavljaca. Mora se znat. nisu pomagali. Sretno svima.
  11. Jucer polozila. Ispitivanje ide po novim pitanjima sa stranica ministarstva. Svaki ispitivAc ispred sebe ima pitanja na papiru po stucnim spremama. na vrhu je vase ime i prezime. Pitanje koje vas pita zaokruzi i stavi plus. Taj papir potpisete i nosíte sa sobom u vasoj kosuljici od ispitivaca do ispitivaca.
  12. Kakva su bila pitanja iz opceg dijela? Hvala
  13. koju spremu imate í koja su vam bila pitanja iz eu? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija