Jump to content

md16

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Svaka ti čast na brzom javljanju! ja sam zadnje zvala prošlu srijedu, rekli su da misle da je stigao jedan prigovor.Misle! Ali da se na njega mora odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana pa da ne bi trebalo tako dugo još trajati.Zvat ću opet u petak pa vam javim novosti!Do tada, u nadi je spas!
  2. ljudi, jel tko zna u kojem je stanju ovaj postupak u poglavarstvu?Naime, i ja sam primljena, ali koliko god zvala u kadrovsku, nema konkretnog odgovora- ni da li je svima dostavljeno rješenje, ni da li je bilo onda prigovora, a s obzirom da tek onda možemo očekivat Rješenje o rasporedu na radna mjesta.
  3. ej,svim patnicima koji čekaju rješenje od gz-a! evo ja baš zvala u kadrovsku i kažem kako je prošlo već 20 dana od razgovora a gospodja,zaista ljubazna,mi veli da se nada da će to doći u sljedećih 2,3 tjedna! Dakle, stvarno im brzina nije vrlina!
  4. ej!evo me.preživjela ali mogu vam reći da sam se preznojila.čak 12 ljudi je bilo u komisiji što me je zaista iznenadilo,predstavnici pojedinih ureda.istina,svako ima 2,3 minute nešto za reći o sebi,a onda te eventualno netko nešto pita da pojasniš.ništa strašno,kad sad promislim al onda je bio pakao.glede radnih knjižica,treba ih odmah tamo pokazat tetama koje stoje ispred vrata da vide dali se nešto promjenilo od onda kad smo im poslali kopije.a sad kad će ta rješenja,pa rok za žalbu dok prodje...tko čeka,dočeka.al mislim da krećem u daljnja traženja svog mjesta pod ovim suncem
  5. i ja sam dobila u petak(7.9.)brzojavom poziv za razgovor i idem tamo u 12 sutra na dejt.stvarno bih voljela dobit tamo posao pa me dosta nervoza pere jer ne znam kaj točno očekivat od tog intervjua.i ja sam čula da se tam sve vrti oko dobrih rodbinskih i inih veza al ak ćemo tak razmišljat bolje da se onda nigdje ni ne prijavljujemo.kaj,ne?(tješim se)ak ima ko kakvu informaciju o tom natječaju nek javi .svima sretno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija