Jump to content

antunela

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, imam problem ja sam bila u dozvoljenom minus, dosla je ovrha jer sam jamac, s tim da mi je racun blokiran. Osoba je pomirila kredit i meni je s mog racuna podiglo u minusu iznos za kredit koji je istog dana prije placen. s tim da nisu imali pravo mislim meni naplatiti kredit jer je osoba pomirila racun, a kako je moguce ako sam u minusu da moze se naplatiti ovrha? Nakon toga, su mi deblokirali racun 1 dan i sutra dan (danas) mi je ponovo blokran racun s s trane fine jer su oni pogrjesili. I sad dolazi vikend ja nemogu podici novac. Nije mi jasno kako je moguce da duznik plati svoj krediti i da se i od mene naplati i jos plus deblokira jedan dan a sutra blokira mi racun. Neznam sta mi je ciniti kome da se obratim? S postovanjem
  2. Od Zupanijski sud, radi razvrgnuca, utvrdjenja i uknjizbe, rjesavajuci zalbu tuzenika protiv presude Opcinskog suda odbija se kao neosnovana i potvrdjuje presuda Opcinskog suda u cijelosti. A u Opcinskom sudu su presudili: "Razvrgava se suvlasnicka zajednica na cest.zem... te obiteljskoj kuci izgradjenoj na toj cestici." Sad sto mi je ciniti? Ovdje sud nije donio odluku od nacinu razvdnuca.
  3. Osoba ima 3/20 to znači da ima više od 1/10. Koje opcije imam s obzirom da ne želim ovrhu nego sam spremna njegov dio okupiti s realnom cijenom.
  4. Molila bih Vas jedan savjet. Vlasnica sam 17/20-tina obiteljske kuće koja nije legalizirana. Druga stranka ima vlasništvo 3/20-tine. Primila sam rješenje od drugo-stupanjskog suda da se mogu razvrgnuti ta dijela ali nije naglašeno na koji način. Ponudila sam stranci odredjeni iznos s kojim se on ne slaže. Zatražio je od mene nerealan iznos ili sudskog vještaka. Prihvatila sam sudskog vještaka i nakon izlaska na teren sudski vještak je procijenio nekretninu blizu mog ponudjenog iznosa. Sad ne znam što mi je činiti.
  5. postovani, imam jednu cesticu zemlje koja je moje vlastistvo, na njome sam napravio put do moje kuce, susjed mi imao prava kozijeg puta do svoje kuce. kako sam betonirao put, u temu on nije nista sudjelovao. i prolazi do svoje kuce s autom, vec nekoliko godina, razvalio mi je put nece da ga popravi, kakva ja imam sada prava, jer ako bi ulagala ponovu u taj put nevidim razloga zasto bi mu odobrila prolaz?? koje mogucnosti imam ja? nigdje ja nisam potpisala njemu moj privatni put. s postovanjem antunela
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija