Jump to content

Overplease

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Tražim odvjetnika (Zagreb i okolica) za pokretanje postupka protiv tvrtke koja održava pločnik te zbog čijeg nemara sam zadobio ozljedu na putu prema poslu. Tražim odvjetnike/odvjetničke firme koji rade po principu - uspješno riješen predmet --> provizija. Unaprijed hvala!
  2. Naravno, ali obratio sam se ovom forumu jer nisam nikako mogao pronaći odvjetnike (ili odvjetničke tvrtke) koji rade po principu - riješen predmet --> provizija; neriješen predmet --> nema provizije. Dakle zanima me kako bi ih mogao pronaći? Možete li mi poslati neke linkove, preporučiti nekoga ili sl?
  3. Hvala na odgovorima. Bio sam kod liječnika, sve je provedeno, pišu i okolnosti i mjesto stradavanja. Ozljeda na radu je također priznata (jer se dogodila na putu prema poslu). Bio bih zahvalan kad biste mi rekli kome bi se (s ovim uvjetima) mogao obratiti. LP
  4. Pozdrav! Ozljedio sam nogu stajanjem u nezatrpani dio pločnika koji je rezultat nemara gradske službe zadužene za održavanje istih. Planiram pokrenuti postupak protiv njih. Nisam baš upućen pa vas molim da mi kažete postoje li u Hrvatskoj odvjetničke firme koje rade isključivo na postotak - odnosno, naplaćuju uslugu isključivo ako postupak uspješno riješe te, ako postoje, bio bih zahvalan kad biste mi mogli reći na koji način ih mogu naći? LP
  5. Hvala na odgovorima. Imam svu potrebnu dokumentaciju, vrijeme ozljede je unutar sat vremena od posla ali nemam svjedoka jer sam sam išao na posao. Dakle, bez svjedoka nema svrhe dizati tužbu i tražiti ozljedu na radu ili?
  6. Pozdrav, nadam se da je ovo pravi podforum za ovu temu (ako nije, molim admine da premjeste). Naime, tokom puta na posao dislocirao sam zglob u rupi u asfaltu koja je ostatak nekadašnjih radova te nije propisno zatrpana. Zbog ozljede ne mogu raditi, a i kretanje mi je podosta otežano. Moje pitanje je: Imam li pravo na odštetu od grada zbog njihovog nemara koji je uzrokovao ovu ozljedu? Također, tretira li se ovo kao ozljeda na radu? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija