Jump to content

aden

Korisnik
  • Broj objava

    31
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. hvala lijepo,nije tako bilo sve dok nisam nastradao na poslu,te sam dobio dobro plaćeno radno mjesto kao dispečer u turnusima tako da se nakupi do 9500 sa 22% staža,a u mirovini ću se ispružiti onoliko koliko mogu.Veliki pozdrav,Zlatko
  2. da neto plaća je 9500 kn i na to putarina,uskrsnica,regres.plaćeno dopunsko, povrat poreza ( čista matematika )
  3. Dobro jutro,PVB 1,1489 a staž 44,0000 izračun je od 22.06.2019.g. na datum 22.09.2019.g.
  4. znam za to,ali mi je razlika plaće i mirovine bila oko 5000 kuna mjesečno te sam izračunao da mi se bolje isplati raditi za 45 000 kuna 9 mjeseci,trebao bi 12 godina da to zaradim na razlici mirovine od 310 kn pa mislim bolje vrabac u ruci,nego golub na grani.Da li sam pogresio,ne znam,ali sam tako odlučio.Lijep pozdrav Zlatko
  5. hvala,provjerit ću,datum rođenja 21.09.1954.g. neprekidno radim od 05.07.1975.g.za vrijeme Domovinskog rata sam bio u radnoj obvezi
  6. Obzirom da sam 2012. godine imao ozljedu na radu i bio 2,5 g. na bolovanju,dobio odstetu od firme HŽ infrastruktura,primam naknadu za tjelesno ostećenje,zanima me da li imam pravo tražiti duplu otpremninu po osnovi ozljede na radu.Idem u punu starosnu mirovinu 22.09.2019.g.POSTOVANJE ZLATKO
  7. hvala na odgovoru,mislio sam da postoji neka odredba u zakonu pokusat ću dogovoriti da trosak bude njegov,ili da moje bude 30%,lokal je u Vukovar,te je tesko iznajmiti .POZDRAV!!
  8. Dajem u najam poslovni prostor za frizerski salon.Najmoprimac želi postaviti novni laminat,vrata i izlog (plastična stolarija)na njegov zahtijev.Zanima kako rasporediti trosak renoviranja obzirom da će najam biti na duži rok.Pozdrav.
  9. Mogu li lokal prijaviti na supruga i ako nije njegov?
  10. Postovani,imam ponudu za najam lokala(u Vukovaru) koji je u mojem vlasnistvu,a nalazi se u Vukovaru gdje je suprug prijavljen tako da mi to bolje bolje odgovara jer nema prireza.Da li je to u redu i sto treba.
  11. Hvala na odgovorima.Zanima me da li kad se uknjižim kao vlasnik nekretnine tu istu MOJU. nekretninu može netko teretiti nevidljivim dugom od bivsih suvlasnika i kako se zastiti.
  12. Mislim i na jedno i drugo a posebno dug suvlasnika,nabavio sam gruntovni izvadak na kojem je teret(mislim da je to iz otkupa)kako se to rjesava.Saljem Vam sliku.
  13. Planiram kupiti nekretninu preko agencije u vlasnistvu četiri vlasnika(nasljednika),te me zanima na da mi objasnite da li je to problem.,na sto da pripazim.Suvlasnici su u HR.Tereta nema,ali ne znam kako da se ogradim od mogućih prikrivenih dugova na nekretnini.Molim odgovor o postupku.
  14. Hvala na odgovorima,idem u mirovinu poslije Božića(prijevr.starosna mirovina za dugogodisnjeg osiguranika uz bonus 7,65%)Pozdrav,Zlatko!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija