Jump to content

broz

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je broz objavio

  1. Pzdrav svima, molimo Vas za pomoć. Naime suprug i ja smo 2002. godine kupili kuću pokojnog HRVI-a tj. od njegove mame kao vlasnice. U kupnji kuće sudjelovao je i brat pokojnog branitelja, ali vlasnica je bila majka koja je također umrla. U procesu legalizacije utvrdili smo kako kuća nema građevinsku dozvolu. Postoji li ikakav način da spomenutog brata kao jedinog nasljednika prisilmo da nam u tome pomogne tj. zaprijetimo tužbom (npr. za skrivene mane stvari ili sl.)? Unaprijed se zahvljujemo svima na Vašoj svesrdnoj pomoći.
  2. Pozdrav. molimo Vas za pomoć. Radi se o slijedećem. Suprug i ja smo 2002. godine kupili kuću pokojnog HRVI-a tj. od njegove mame kao vlasnice. U kupnji kuće sudjelovao je i brat pokojnog branitelja, ali vlasnica je bila majka koja je također umrla. U procesu legalizacije utvrdili smo kako kuća nema građevinsku dozvolu. Postoji li ikakav način da spomenutog brata kao jedinog nasljednika prisilmo da nam u tome pomogne tj. zaprijetimo tužbom (npr. za skrivene mane stvari ili sl.)? Unaprijed se zahvljujemo svima na Vašoj svesrdnoj pomoći.
  3. broz

    Skripte

    HI!! Također molim za skripte na mail marija1712@yahoo.com Unaprijed se zahvaljujem svim dobrim dušama. Počinjem učiti 1. 10. , a 14. 9. izlazim na državni ispit. Pa se preporučujem u molitvama. Čujemo se još.
  4. Hi ekipo, super ste!!!! Puno ste mi pomogli u učenju. Imam ispit 14. 9. pa me zanimaju sada opći dojmovi. Jesu li jako strogi? Koliko precizan moraš biti. Možeš li ne znati nešto itd.... Ujedno imam posebni dio iz imovinsko pravnih poslova pa ako je netko bio koja mu je bila zadaća. Pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija