Jump to content

Vikstjo

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Čitate li Vi cijele postove ili samo dijelove? Napisao sam da sam poziv za kontrolni pregled dobio 7 dana prije kontrolnog pregleda,a na rješenju o mirovini iz 2012 mi je pisao kontrolni pregled 2013. Znači dobio POZIV početkom ožujka da se javim 7.3.
  2. VukOO ljepo piše da sam dobio poziv 7 dana prije nego sam se morao javiti na vještačenje. Ne znam što nije jasno??? U mirovinu sam otišao isto 2012g., kontrolni mi je pisao za 2013.g.(ali su tada rekli su da me vjerojatno neće ni zvati).Kako me nisu zvali ni 2013 ni 2014 mislio sam da neće nikada,ali eto..
  3. Dobio poziv 7 dana ranije nego što sam se morao javiti(mislio sam da me više nikada neće zvati nakon što sam umirovljen). Mene nisu pitali ništa,uzeli nove originalne papire od dana kad sam zadnji put vještačen i bog.
  4. 7.3. sam bio na kontrolnom vještačenju (nalazim se u profesionalnoj mirovini), zna li itko koliko se čeka riješenje?
  5. Haha ,lako moguće. Prije par dana sam bio u Splitu,gdje se vrši vještačenje da ih pitam za par informacija (dobio šipak).Prvo jako su ne pristojni i odbojni,a kroz otvorena vrata sam čuo kako sami komentiraju da su ne organizirani,te da ih Zagreb za....je,ali sad kad je došao Most ,da će valjda biti bolje.
  6. Žalbom nećeš ništa dobiti,osim što ćeš izgubiti na vremenu(iz vlastitog iskustva). Moj savjet ponovo zahtjev za vještačenje nakon 6 mjeseci.
  7. Kako se meni čini po onome što piše da je Matična evidencija,mislim da si u pravu-da računaju staž i ostale podatke potrebne za mirovinu.
  8. Ovaj e-građanin je prolupo ,evo danas mi piše "primopredaja spisa u rad","višoj kontrolorki za diječiji doplatak"alooo dječiji doplatak.A sve pod brojem mog spisa od mirovine,a do sad cijelu godinu se čekao kontrolni pregled tj. stajalo je "arhiviranje spisa u rok" "rok viještačenje". Kome vjerovati????
  9. Bogati jesu brzi,ili je to malo sarkazma?!
  10. Mrljavac,to(tražiti opću) mi je savjetovala i službenica u HZMOu,ali ja (ne znam možeš li shvatiti nemam više snage da se borim s ničim-zato se divim "dalmatinu-39" odakle mu snage,ja samo želim da me svi više puste na mir). Ovo drugo sam morao detaljno provjeriti,i pogriješio sam prošlo je tri godine od komisije kad su me umirovili(vrijeme leti),te sam izbrojio nalaze od tada i ima ih točno; 20 nalaza psihijatra,11 neurologa,6 fizijatra,12 kardioloških,4 kardiološka bolnička lječenja(tu spada i ovaj od predzadnji od ove godine kad sam imao operaciju na otvorenom srcu). Ali jednostavno u zadnje vrijeme više propadam psihički(prije umirovljenja imao 3 psihijatrijska bolnička lječenja),uništavam i sebe i obitelj a ovi sa ovim kontrolama tome samo još više pridonose.
  11. Poštovani Mrljavac,(branitelj sam od 1992-vojnu mirovinu nisam nikad tražio-hvala Bogu bio zdrav,ali sam u miru imao nezgodi te se razbolio pa sam otišao u invalidsku civilnu profesionalnu(ozljeda kralježnice,F-33.2,F43.9,F43.2-i ne znam šta sve to znači)-a od odlaska u mirovinu imam oko 30-tak nalaza(u dvi godine) a ove godine sam teško obilio i na srce)to mi nije bilo vještačeno,ali kad sam saznao da ću trebati ponovo na neko vještačenje i to nakon operacije srca,sve ga mi dosta pao u totalnu komu,nemogu bijelu kutu da vidim više a kamoli bolnice i neke vještake-ponovo.
  12. Jeli itko bio na kontrolnim pregledu nakon odlaska u mirovinu,ja sam u prof.inval. od svibnja 2013,a na egrađanin mi piše da mi je predmet arhiviran u rok i rok za vještačenje.U MIO kažu da je to kontrolni pregled i da nema razloga za nikakvu brigu,ali za ovaj ZOSI ne govore baš lijepe stvari.
  13. Jeli itko bio na kontrolnim pregledu nakon odlaska u mirovinu,ja sam u prof.inval. od svibnja 2013,a na egrađanin mi piše da mi je predmet arhiviran u rok i rok za vještačenje.U MIO kažu da je to kontrolni pregled i da nema razloga za nikakvu brigu,ali za ovaj ZOSI ne govore baš lijepe stvari.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija