Jump to content

JoJoJo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je JoJoJo objavio

  1. Hvala na pomoci, Raspitat cu se u udrugama, stvarno je zalosno sto nemamo bolju pravnu praksu. Meni npr vise vrijedi taj pas nego nesto materijalno (npr auto)
  2. Hvala na pomoci nesto vise od 3 godine smo bili u vezi i zivjeli na toj adresi. ali ona nije bila prijavljena na adresi toliko dugo.. rekao bi da je bila prijavljena oko 2 godine.
  3. Zivjeli smo oko 3 godine skupa. Nemamo djece. Dogovor je bio platiti psa skupa, ali na kraju smo rekli ona plati psa (mislim da je bilo 200EUR), a ja u tom iznosu kupujem sve za psa, veterinara, sterilizacija. Nemam nikakav račun za to. (niti ona)
  4. Pozdrav, S bivšom sam nabavio psa, koji je nekoliko godina živio s nama. Kada smo ga kupili (skupa) na prvom veterinarskom pregledu je registiran na nju (ne može se na dva vlasnika) Oboje smo se vezali za psa. Išao sam u školu za pse... Nakon prekida je ona uzela psa i niti ne dopušta da ga vidim (ljuti se iz drugih razloga) Zanima me kakve su mi pravne opcije, jer razgovorom nisam ništa postigao. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija