Jump to content

ElizabetJ

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U ovo rjesenje ne ulazi dug od EOS MATRIXA, to su bila prijašnja dugovanja od kojih sam oslobodjena, a ovo je doslo naknadno pa me zanima da li bi mi sudsko rjesenje o oslobodjenju od prijasnjih dugova moglo pomoci kod rjesavanja novog obznanjenog duga od EOS MATRIXA jer sam vec navela da se moja financijska situacija od tada nista nije promijenila.
  2. Postovani, molim za pomoc. Ovo je citat iz sudskog rjesenja: 'Prema odredbi cl. 79.g st. 1.ZSP-a, sud ce po sluzbeno duznosti donijeti rjesenje o otvaranju i zakljucenju jednostavnog postupka stecaja potrosaca ako utvrdi da je vrijednost imovine potrosaca koja bi se mogla unovciti kao stecajna masa jednaka ili manja od 10000 kn. S obzirom da iz Ocevidnika Fina-e proizlazi da je potrosac u neprekidnoj blokadi 1716 dana (dulje od tri godine neprekidno), da ima vise evidentiranih neizvrsenih osnova za placanje radi prisilnog ostvarenja trazbina ciji zbroj ne prelazi iznos od 20. 000,00 kn s
  3. Posjedujem stan od 57 m2 čija bi vrijednost na tržištu bila 57000 EUR koji bi darovala majci, a majka bi mi u znak zahvale darovala 48000 EUR, tako da bi se moj dar sastojao u razlici cijene moga stana na tržištu. Da li je to ostvarivo darovnim ugovorom? Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...