Jump to content

ime1234

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ime1234 objavio

  1. Poštovani Profesore 

    Što Vam sve treba poslati za izračun mirovine.

    Hvala 

  2. Matrix jeli se ti to z.......š sa mnom. Ako ti treba forma tužbe iz 2012god. sa odrednicama u koje ti naknadno upisuješ podatke i obrazloženja, istu ti odmah pošaljem. Vidiš ja sam tada tu formu dobio od nick "medeni" i nismo puno pametovali kao ti sada. Sramota upravo iz razloga što ti to ne razumiješ moje pitanje iako si koliko vidim dogurao do moderatora. Spitfire, vidim da si se i ti digao na zadnje noge i kažeš da sam dobio pomoć i da su savjeti bili više nego korisni. Za tvoju informaciju niti sam dobio pomoć niti su savjeti bili korisni. Preporučam da ubuduće ne odgovarate na upite potrebitih jer odgovorima ne pridonosite rješavanju problema branitelja, nego editirao moderator Vaši odgovori su kao i odgovori djelatnica po pitanju telefonije na besplatnom telefonu, puno kažu a jako malo učine.
  3. Hvala svima na "pomoći" sa porukom S R A M O T A.
  4. Pozdrav Da li itko ima format tužbe za Upravni sud omjer rat-mir. Istječe mi rok od 30 dana i hitno mi treba. Hvala na razumijevanju.
  5. Bog Željac Ako imaš format sa izbrisani osobnim podacima pošalji mi u pp. Djelio sam ja skupa da tada nick medeni formate kome je tada trebalo. Imam stari format ali se u međuvremenu dodao novi zakon pa mi pozivi na te članke nemaju smisla. Unaprijed hvala.
  6. Pozdrav Ako mi netko moze pomoc oko formata tuzbe upravnom sudu. Unaprijed zahvaljujem
  7. Poštovani, Ako je netko u prilici pomoći oko sastavljanja Tužbe Upravnom sudu,a po rješenju HZMO-a u svezi omjera rat mir, ili ako mi netko može poslat format istog. Unaprijed zahvaljujem.
  8. Pozdrav, Dakle, dobio sam presudu prekršajnog suda, koji me je proglasio krivim na osnovu svjedočenja policijskom službenika koji mi je prvobitno i napisao kaznu. Na moju žalost, presuda mi ne daje pravo žalbe. Ne bi ni bio problem platiti iznos za koji me terete, ali s obzirom na niz netočnih navoda koje je sluzbeno lice iznijelo, zanima me koje su mi pravne mogućnosti osim plaćanja kazne?
  9. Kako mogu privremenim odlaskom riješiti pitanje prelaska državne granice izmedju BIH i RH s automobilom BIH registracijskih oznaka a sa RH vozačkom dozvolom, a da na taj način ne počinim carinski prekršaj?
  10. Pozdrav, Da li mi netko može pomoći ovo jednog pitanja na koje ne mogu dobiti konkretan odgovor od strane Carine ili MUP-a RH. Naime, posjedujem dvojno državljanstvo Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Hrvatskoj, trenutno se nalazim na studiju u Bosni i Hercegovini. Zanima me na koji način, tj. s kojim dokumentom osoba sa hrvatskom vozačkom dozvolom i dvojnim državljanstvom može upravljati automobilom BIH registracijskih oznaka u Hrvatskoj i u BIH, bez da je u carinskom prekršaju prilikom prelaska državne granice. Da li posjedovanje međunarodne vozačke dozvole omogućuje nesmetano upravljane gore navedenim automobilom. U slučaju da ne omogućuje, molio bih vas da mi navedete da li postoji neka druga opcija. Hvala svima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija