Jump to content

star-ri

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je star-ri objavio

  1. star-ri

    Dug

    Imam poruku na Messengeru
  2. star-ri

    Dug

    Nisam znala pod koji dio stavit pitanje. Ovako, posudila sam 1000 kn prijatelju, i prošlo je već nekih 6 mj i zadnjih mjesec dana samo izmišlja, a ne vraća. Postoji li nešto što mogu učiniti kako bi dobila novac natrag?
  3. Imam nekoliko čestica na Krku, koje su upisane na nonu mojeg oca. (ona je umrla). Ja bih htjela prebaciti to na svog oca. Što sve je potrebno napraviti i na koji način, te koji mi papiri trebaju?
  4. Molim savjet! Situacija je ovakva, samohrana sam majka, zatrudnila ostala sama, oca nema, ne pise u papirima tko je. Nakon godinu i pol sjetio se da bi se mogao pojaviti. Cijelo ljeto radio probleme, unistavao mi aute, radio probleme na poslu, cak napao me na plazi dok sam s bebacem bila. Imamo nekih 4 suda aktualnih. I sad mi dodje tuzba za utvrdivanje ocinstva. On je trenutno u zatvoru na 2 god radi nekih svojih kriminalnih radnji. Kakva imam prava i mogucnosti? Zar on stvarno moze dobit ocinstvo?
  5. pozdrav! mene samo zanima ako mi nešto možete objasniti. došla mi je presuda i pišem žalbu međutim nije mi jasno kome moram nasloviti žalbu. ovako piše: " žalba se podnosi pismeno putem ovog suda visokom prekršajnom sudu u zagrebu,...... ako se žalba podnosi samo zbog odluke o prekršajno pravnim sankcijama i troškovima postupka, o žalbi odlučuje prekršajni sud
  6. znam ko je, on nezna da je i nezelim da zna (ima zabranu prilaska meni - ukratko
  7. pozdrav svima! samohrana sam majka 9-mj djeteta. može li mi netko reći imam li pravo na kakvu financijsku ili bilokakvu pomoc nakon što mi istekne porodiljni? nezaposlena sam. hvala
  8. star-ri

    Glina

    pozdrav svima! meni ce decko morat ic godinu i mjeseca uskoro u Glinu pa malo istrazumo..jao citam sad tu sve..najvise me muce te posjete...i imamo dijete staro 8 mj..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija