Jump to content

Hannahzg92

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Hannahzg92 objavio

  1. Pozdrav, trebam preporuku za odvjetnika radi podnošenja tužbe protiv poslodavca. Hvala
  2. Hannahzg92

    Odšteta

    Ciao, ne znam jesam li u pravoj temi ali trebamo pravni savjet. Situacija je sljedeća; sestrična (29 godina) je imala prometnu uslijed koje je ostala bez reprodukcijske sposobnosti. Zna li itko koliko može dobiti odštete? Hvala svima.
  3. Rado,medjutim ne znamo kako se gospodja zove ni gdje zivi. Kada je prijateljica zatrazila broj, odbili su i rekli da komunikacija moze iskljucivo preko mail adrese. No, kada je dosla do njega, negirao je da je to njegov mail. Uz to je primala prijetnje njegove necakinje da ukoliko na bilo koji nacin pokusa doci do vlasnika i "uznemiravati ga",da ce je odmah izbaciti iz stana.
  4. Nećakinja nema punomoc. Punomoc ima jedino vlasnikova mama (ako je vjerovati nećakinji). Koliko sam shvatila,taj stan je njoj predan iskljucivo na cuvanje. Naime, kontakt sa vlasnikom je onemogucavan od strane necakinje. Nakon sto je prijateljica dosla do gospodina, on nije imao pojma da je ona podstanarka u njegovom stanu a kamoli da je njegova odluka da je izbaci iz stana. Tako da je ta cijela situacija vrlo konfuzna.
  5. Ugovor o najmu stana nije sklopljen. Čim bi se spomenuo bilo kakav ugovor vlasnici bi smisljali opravdanja i odgađali potpisivanje. Sve je dogovoreno usmenim putem. Otkazni rok je dogovoren 30 dana,međutim nema nikakvog dokaza za to. Jedino sto postoji na papiru su uplatnice za polog,stanarinu i rezije.
  6. Lijep pozdrav svima. Imam pitanje vezano uz izbacivanje iz stana. Naime, u 5.mjesecu je prijateljica unajmila stan. Vlasnik stana je vec 5godina u Africi a iznajmljivanje je na sebe preuzela njegova necakinja. Sve je bilo u redu dok prijateljica nije zatrazila da je vlasnik prijavi. Nakon toga su vlasnici su odlucili da mora iseliti do kraja 12.mjeseca i sms-om odgovorili da ne zele imati posla sa prijavljivanjem podstanara. Međutim, danas je vlasnikova necakinja rekla da mora iseliti do sutra te prijeti policijom. Zanima me da li uopce ima smisla otici na mup ili poreznu? Unaprijed hvala.
  7. Dakle,danas sam izlazeci sa parkinga skrenula u jednosmjernu ulicu. Radi se o nekoliko metara, dok nisam izasla na glavnu cestu. Na svu srecu nista se nije dogodilo,međutim dok sam cekala na semaforu primjetila sam na parkingu dva policijska vozila. Nisu reagirali, zapravo ne znam da li su i vidjeli.Posto ne znam kako ide to sve po novom zakonu, mogu li ocekivati kaznu na kucnu adresu iako mi nisu pristupili na licu mjesta? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija