Jump to content

lovac-43

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lovac-43 objavio

  1. Pošto sam svakodnevno na cesti u potpunosti bi trebalo biti legalno jer imam susjeda policajca koji po odlasku sa posla iz policijske postaje zastane u omiljenom bircu i tu se nalije ko deva onako u uniformi jedva se odvuče kući, uz to svašta baljezga a u novoj smjeni vozi pol. motocikl i uredno radi. To bi trebalo snimiti i objaviti da svi vide kako se ponašaju poslje posal. Ja bih to prvi napravio samo ne znam gdje nabaviti prave kamere.
  2. Prije dva mjeseca pao sam sa mopeda i zaradio uganuće skočnog zgloba,završio vozilom hitne u bolnici, nako toga dolazi sestra i vadi mi krv za analizu, iza nje sat vremena dolaze dva polacajca sa Dregerom za alkotestiranje.Danas na saslušanju kod suca za prekršaje doznajem da u spisu postoji račun od centra za krim. vještačenje iz ZGB. od analize moje krvi. Molim cijenjene učesnike ovog foruma da mi pomognu naći odgovor na moje pitanje"TKO,KADA I ZAŠTO" bez mog znanja ima pravo raspolagati mojom krvi pa nije to voda da je uzima i analizira tko hoće. Napominjem da se radi o običnom padu sa mopeda u kojem sam samo ja nastradao.Na kraju još bi dodao da analize krvi u bolnici i centru za krim. vještačenja uopće ne odgovaraju jedno s drugim(razlika je 0,70 promila) dok je Dreger pokazao opet neki drugi rezultat što me dovodi u sumnju na cijeli postupak i pitanje kome se u ovom slučaju vjeruje bolnici ili policiji.Isto tako račun od krim. centra je 500 kuna dok je bolnički za obradu kompletne krvne slike 40 kuna ko koga tu j... ne znam. Molim pomoć u tumačenju ove zavrzlame i ako ima kakav pravnik da mi pomogne u odgonetanju zagonetke koju mi je na kraju saslušanja najavio sudac za prekršaje rječima"SADA KAD SI ZAŠAO U SUSTAV ON ĆETE SATRAT,SAMLJET" Poštovanje svim posjetiteljima !
  3. Pošto mi slijedi saslušanje pred prekršajnim sudom da li mi možete reći da li sud uvažava pismenu izjavu koju bi priložio uz potpis umjesto usmenog izlaganja ili striktno traži usmeno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija