Jump to content

Moki36

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Moki36 objavio

  1. Apsolutno nista. Uzmu izjavu, popricaju s njim, on kaze da to nije istina i tako vec godinama. Zvala sam dijete danas, place, hoce mami, umire od bolova u trbuhu, a tata ga nece vodit doktoru jer pravi rostilj, a ne da ga meni. Czss kaze da ja ne smijem otici po dijete jer onda krsim rjesenje!?!?!? On ga krssvakih par dana vec godinama i nikome nista a ja ne mogu uzet dijete jer je sud odredio da djete MORA biti kod tate, htjelo ne htjelo.
  2. Molim vas, pomozite mi! Djeca su trenutno kod oca na ljetnim praznicima, i u ovih nekoliko dana koliko su kod njega, ne vodi brigu o njima! Npr.jucer su od 10h do 22h bili sa tatom na turnirima, na onom suncu i vrucini, nista im nije dao za jest i pit dok drudi nisu kupili djeci sokove. Dijete palo sa drveta, udarilo glavom u kamenje, plakalo, tata se jos ljutio na njega jer place ko curica. Danas dijete boli glava i trbuh, povraca mu se, tata kaze da se mali pretvara i glumi, da mu ide na zivce i da prestane tulit. Ja sam sad ocajna sta napravit? A vec nekoliko puta sam ga prijavila czss za zanemarivanje.
  3. Mozete mi pomoci kako pokrenuti, sta iznjeti na sudu? Hvala
  4. Pozdrav... Moze li mi nesto objasniti, tko je to prosao, koji je postupak za dobiti odobrenje suda za preseljenje u drugu drzavu s mlt.djecom? Nekakav primjer, odakle krenuti, sto napraviti... Hvala
  5. Da da, to znam, naravno... Mene zanima da li da ipak nagovorim odvjetnicu da idwmo sa adm.zabranom na placu ili?
  6. Ima placu i vecu, to mu je najniza koju dobije (radimo u istoj firmi, predao nam izlist prosjeka unazad 6 mj), inace je oko 5800 kn. Bez put.troskova, bez terenskog... Ima jednu alimentaciju od 1000 kn za prvo dijete. Ažurirano A odvjetnica mi je rekla da nece stavljat adm.zabranu jer misli da svejedno ne bi mogla dobivat puni iznos... Ne znam zasto.
  7. I trazila sam odvjetnicu da mu se stavi administrativna zabrana na placu, ona kaze da ne moze. Zasto???
  8. Pomogli ste mi do sad pa se nadam da mi i sad mozete pomoci. Problem je sljedeci; od strane suda donesena privremena mjera, imamo pecat pravomocnosti i ovrsnosti. Alimentacija u iznosu od 1200 kn (za dvoje djece) pocinje od 31.10.2015. Znaci uplatio jednu za 11/2015 i jednu za 02/2016. Otisla sam s papirima u Finu 01.02.2016.da mu stave ovrhu. Danas mi iz Fine javljaju da tek 03.04.2016.ce poceti ta isplata na moj racun i to u iznosu od 1174 kn svaki mjesec. Meni sad nije jasno sta je s ovim mjesecima koje nije uplatio i zasto je iznos manji od alimentacije a trebali bi mu naplacivat i kamate? Moze li netko pomoci?
  9. O cemu se tu uopce radi? Da li moraju i djeca to prolaziti (3 i 5 god)? Kako ja mogu saznati jel uplatio vjestacenje uopce?
  10. Rociste je trebalo bit zadnje, tj.trebalo je sve biti gotovo, ali je (na nagovor odvjetnika) trazio vjestacenje a med.fakultetu u zg mene i djece, znaci razgovori sa psiholozima, psihotestovi... Taj "sport" ce ga kostati cca 12000 kn. Mi smo vec imali razgovore i rjesavali psihotestove u czss.
  11. Pozdrav, ako mi moze netko pomoci tkonje imao slicnu situaciju. Naime, (bivsi) suprug je na zadnjem rocistu od suda trazio vjestacenje mene i djece u zagrebu. Zanima me koja je procedura, kad mogu ocekivat prvi poziv, koliko cesto se treba ici za zg... Hvala
  12. Vjerujte da vas razumjem, i sama se tako osjecam a ne mogu nista. Meni su rekli da se odluka zupanijskog ceka cca godinu dana :( ne znam o cemu im to ovisi, ne vjerujem bas da su tolike guzve u mojoj zupaniji. Koliko je proslo od odbijenice zup.suda?

  13. I mislila sam da je tako... Nazalost, znaci potrajat ce... Zalosno mi je samo sto se mi borimo za skrbnistvo a njemu nije uopce stalo do djece, do njihovih interesa i potreba... I sto ce se to razvuci na par godina zbog njegovog hira

  14. Postovana,

    Evo citam vas post na forumu i kao da citam svoj zivot... Sve isto prolazimo. Naznake za bolje nema, ne pokrece se nista s mjesta, a mi moramo sjedit i cekat da se nesto napravi u nasu korist dok "ocevi" rade od djece i od nas sta hoce. Ne znam jeste li citali komentare gosp.maria 77, sve mi je lijepo objasnio, mozda i vama nesto pomogne od toga. Znate sta me zanima? Rekli ste da je suprug ulozio zalbu na priv.mjeru uzdrzavanja, i moj je, pa me zanima koliko ste cekali zupanijski sud i da li je zup.donio prov.mjeru ili konacnu odluku?

    Hvala

  15. Mislila sam da li zup.sud isto donosi priv.mjeru ili ce oni sad donijet konacnu odluku? Gubim strpljenje lagano za ovaj sustav, za ponasanje ukljucenih u sve ovo... U cetvrtak vec idem sa svime, opet ispocetka... Hvala vam jos jednom

  16. Bas cu morati promjeniti odvjetnika, a ovaj je na glasu kao jedan od boljih... A jeste saznali sta za zalbu na priv.mjeru mozda?

  17. Ajme super, hvala vam puno! Hoce predstavljat kakav problem sto djeca imaju prebivaliste kod njega? Ja imam boraviste tu gdje zivim ali djeca nemaju i ne mogu ga ni dobit bez njegovog pristanka

  18. Hvala vam na savjetima, znala sam da se nesto ipak moze napravit.
  19. Moze, hvala vam jos jednom na svemu. Laku noc

  20. Ma ne zna ni on zasto se zalio al eto zalio se. Ovo ste dobro rekli "popustala", stisnula bih ja njega i ranije da sam imala informacije koje ste mi vi dali. Hvala vam puno na svemu, pomogli ste mi stvarno. Sad se naoruzat strpljenjem i doci do pravde.

  21. Hvala puno!

    Dobio je svaki drugi vikend, pola praznika itd. Uostalom i prije priv.mjere ih je tako vidjao, nikad nije trazio da ih dobije na vise dana ili preko tjedna a podnese zalbu... Mislila sam jel zup.sud donosi isto privremenu mjeru ili ce to bit konacna odluka?

  22. Znam za to ako trazim isplatu pola kuce da moram i kredita pola placati ali ja sama placam taj kredit od 4/2015
  23. Eto ni to mi u poreznoj nisu rekli. Jel mogu sad otici i trazit da se dio prebaci na mene ili tek kad (ako) dobijem konacnu odluku? Ma i da je 100 kn, dobro je.

    Jos nesto, kad vas vec maltretiram. Sta nakon sto zup.sud donese odluku?

  24. Ajme, stvarno? Zasto im toliko treba? Ja sam u 1.mj podnijela tuzbu, u 4.mj odnijela na sud misljenje centra a rociste bilo u 11.mj, donesena priv.mjera, on podnio zalbu i sad cekam zup.sud, a rekli mi da cu ga cekat u najboljem slucaju cca godinu dana. I sta nakon odluke zup.suda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija