Jump to content

bubamara53

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nadam se da je trakavica gotova: račun (glavnica i kamate) danas uplaćeni na blagajni KBC Rebro (šalter upisa pacijenata - glavni ulaz), potom odlazak u računovodstvo - zgrada iznad garaže, 3.kat, soba 12 da kopiraju račun za svoju evidenciju (radno vrijeme do 16h) i naposlijetku obavijesni e-mail odvjetničkom društvu da su dugovanja prema KBC-u podmirena (u privitku skenirani račun).
  2. Nadam se da konačno bude nešto poduzeto u vezi ovog odvjetničkog društva (i sličnih). Na internetu se mogu pronaći podaci da su se oni tako ponašali još 2011, a nisu imali nikakvih posljedica. Pa zamislite koja je to lova!!
  3. Nije mi nitko odgovorio na mail iz kbc-zagreb, ali planiram u ponedjeljak otići direktno na Rebro u računovodstvo i platiti dug (bez odvjetničkih nameta), a to funkcionira (koliko vidim na facebook stranici "Provjereno Nova TV"...)
  4. Maloprije poslah i KBC-u poruku (pritužbu) kbc-zagreb@kbc-zagreb.hr u vezi dugovanja preko odvjetničkog ureda "Par i Gradac" navodeći link kako je to riješeno u Makarskoj otprije nekoliko dana, uz molbu da to plaćanje izvedemo jednostavnije i poštenije. Javim ako odgovore...
  5. I ja se javljam za današnji istovjetan slučaj: "Opomena za plaćanje dugovanja po osnovi izvršenih zdravstvenih usluga" od odvjetničkog ureda "Par i Gradac" prema kojem je dugujem 366,35 kn za neplaćenu zdravstvenu uslugu od 50,00kn. Naime, zdravstveni djelatnik na KBC Rebru me nije upozorio da trebam izvršiti uplatu, niti je naknadno stiglo pismeno upozorenje. Na telefon za obavijesti 01/777 2 608 se nitko ne javlja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija