Jump to content

sindy

Korisnik
 • Broj objava

  33
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O sindy

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

341 pregleda profila
 1. sindy

  Sudužnik

  jos bi vas molila ako mzete napisati mi kako bi trebao izgledati taj podnesak za pozurivanje provedbe ovrhe! ako nemozete ovdje dali vam mogu napisati e-mail adresu da mi posaljete pa bi to odmah otisla u pon!
 2. sindy

  Sudužnik

  Našla sam zadnje riješenje koje je došlo, gdje su ukinute ovrhe na pokretninama I,II, i III ovršenika, dali ta ovrha nad nekretninama vrijedi iako je kredit prodan B2 kapitalu
 3. sindy

  Sudužnik

  ok, hvala kad to dobijem kome dalje se obracam, dali mogu sama pisat nekakvu zamolbu, pozurnicu ili vec sto moram ili moram preko odvjetnika ici??
 4. sindy

  Sudužnik

  za taj spis idem u zupanijski sud? kome se obratit dalje?
 5. sindy

  Sudužnik

  ok znaci to otpada, dali bi vrijedila zalba, vrsiti pritisak na ovrhe da se sto prije izvedu (dali je to uopce moguce i kako) stvarno vam hvala na ulozenom vremenu i trudu!!! svaka vam cast!!!
 6. sindy

  Sudužnik

  sad iz svega toga sto ste vidjeli (ispricavam se nisam znala da nesmije tako objavljivat) dali mozemo pokrenit stecajni postupak potrosaca, gdje to trebamo ici, i kakve su posljedice toga stecaja?! (i dali su oni po svemu tome napravili taj stecaj)
 7. sindy

  Sudužnik

  dal to moze i moj muz napravit??
 8. sindy

  Sudužnik

  Da napomenem, dobili smo rijesenje da je maknuta ovrha s muzevog automobila, i od tada doslovno ništa više niti da je pbz prodao kredit! Doslovno ništa, i onda šok. Jedina promjena koja je bila to je da je muž bio odjednom odblokiran nekih 5 mjeseci, i evo opet ovaj mj blokada cini mi se zauvijek!
 9. sindy

  Sudužnik

  A gdje to da trazimo, banka, sud b2 kapital?? nerazumijem se u te stvari htjela sam naći odvjetnika i posavjetovat se s njim?? dali se placa prvo savjetovanje Osijek je u pitanju!?
 10. sindy

  Sudužnik

  Ne nismo ništa dobili, nikakvo riješenje, o otkazu kredita Kad je muž zvao B2 kapital rekli su mu da se ovo dvoje ne javlja, i da je od strane vlasnika zdnja uplata izvršena 2017. I da se samo mom mužu skida s računa, i da je on trenutno odgovarn za dug!
 11. sindy

  Sudužnik

  vlasnik kredita i prvi sudužnik se nejavljaju ko da su u crnu zemlju propali, bila je ovrha 2015 god na muževom autu, vlasnikovom djelu kuće i zemlje, te kući prvog sudužnika, međutim to je sve maknuto jer su se vlasnik i prvi suduznik žalili,te su ostalo potrazivanje samo na placu i pokretnoj i movini (mog muza) ali su i to maknuli. I evo nedavno je pbz prodao kredit b2 kapitalu. Kad se kredit uzimao (26.7.2011.) traženo je 18260 Eura, a sada je 29532,01 Eura
 12. sindy

  Sudužnik

  negdje oko 120000 kuna, ovo su sve ostalo kamate sada je 22000 to je bilo prije 8 godina!
 13. sindy

  Sudužnik

  Znači doslovno smo stjerani u kut! I ne možemo ništa osim 30 godina plačat kredit od kojeg ni lipe nismo vidjeli! Da li postoji ikakav način da bar odgodimo ovrhu, ili da ih tužimo, bar nešto 220000 je u pitanju, umjesto da podižem svoju djecu ja moram. ...uhh
 14. sindy

  Sudužnik

  i još jedno pitanje, da li bi vrijedilo, da li se to može ? osobno ili putem suda pokušati da preuzmemo kredit na sebe, znaći da je muz vlasnik kredita, ali da vlasnikova mama i on stave potpis da je nekretnina naša, s tim da ih ne bi deložirali van (jer nismo takve osobe) nego neka žive u njoj do smrti.
 15. sindy

  Sudužnik

  znači ne vrijedi nam pokušaj izvlačenja na tu stavku! I u biti bi trebali tužiti banku a ne vlasnika kredita?
×
×
 • Napravi novi...