Jump to content

wilma07

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani, molim savjet koja je procedura. Dijete se ozljedilo u skoli, tj.palo je na hodniku jer je pod bio mokar. Preko mjesec dana je vec u longeti i gipsu (desna ruka). Koji je postupak, skola pkrece proceduru kod osiguranja ili roditelj? Zahvaljujem.
  2. Pozdrav, molila bih preporuku dobrog odvjetnika za obiteljsko pravo i uzdržavanje malodobnog djeteta, kompliciran slučaj. Moj e-mail:marinakr7@gmail.com Hvala.
  3. Poštovani, molim vas za pomoć oko prijenosa brojila HEP-a na novog vlasnika. Naime, 2014.godine prodali smo nekretninu - staru kuću. Sve komunalije smo odjavili temeljem kupoprodajnog ugovora. Međutim, na HEP-u to nije bilo tako. Odnosno, kupoprodajni ugovor nije dovoljan, već treba doći i kupac i potpisati neki zahtjev. Mi smo na HEP-u dali i očitanje brojila u trenutku prodaje te je po konačnom obračunu na tom brojilu postojala pretplata za koju je HEP izvršio povrat (oko 25,00 kn). Međutim, kupac nije još uvijek bio osobno na HEP-u i računi dolaze na moje ime. Na HEP-u sam osobno bila nekoliko puta i oni ne nude drugo rješenje da se brojilo odjavi osim da dođe novi kupac ili da ga sada odjavim i platim dugovanje koje realno nije moje jer postoji kupoprodajni ugovor od prije dvije godine. Kako nisam vlasnice nekretnine već neko vrijeme i ne koristim usluge HEP-a po tom brojilu nije mi jasno zašto kupoprodajni ugovor u ovom slučaju nema pravnu snagu da riješimo ovu situaciju. Kupac je odselio iz HR, ne plaća račune, doleze opomene, a brojilo nije prenešeno. Postoji ugovor o kupoprodaji i reobračun po kojem je HEP izvršio povrat pretplate po tom brojilu u trenutku prodaje. Šta da radim? Zahvaljujem na odgovoru lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija