Jump to content

crnalastavica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Predmet mi uopće nije bio predmet rasprave niti se spominje u raspravi, mobitel mi je oduzet prilikom ispitivanja u policiji i rekli su da će biti zadržan sve dok se ne završi slučaj. Presudu sam dobio no mobitelu ni traga ni glasa, poslao sam zahtjev sudcu da mi ga vrate, no već evo 3 tjedna ništa od suda ne dobivam.
  2. Predao sam kako/tako napisan zahtjev na adresu općinskog suda, naime slučaj mi drži krajnje nesposoban sudac koji traži potvrde za svaku sitnicu. Šta da radim ukoliko mi zahtjev ne prođe na dnevnom rasporedu? Oduzeli su mi stvarno vrijedan mobitel i sim karticu koje dan danas otplaćujem.. Imam osjećaj kao da me država pokrala za mobitel..
  3. Dobra večer, kao što naslov kaže, birokratski sam apsolutno nepismen. Naime, u istrazi mi je oduzet mobitel i sad kad je sud prošao i sve se završilo rečeno mi je da moram napisati gore navedeni zahtjev i poslati poštom na adresu suda. Ne znam kako bi počeo niti kako da se izrazim. Ima li itko sličnog iskustva da je to radio već? Hrpu hvala već unaprijed svima dobre volje. Lijep pozdrav!
  4. Znači na svisvete smo ja i dva prijatelja imali mali incident sa policijom, ukratko poslje cijelodnevnog obilaženja groblja smo otišli "zasvirati frulicu mira" i naišla je ophodnja i bla bla bla nakon cjele noći spavanja i šaltanja po stanicama ishod svega toga je prekršajna prijava za "omogućavanje konzumacije droge" u kojoj je zapljenjena cigareta mješavine duhana i marihuane teške nevjerovatnih 0,6 grama. I sad na kraju te cijele priče u policiji mi je zapljenjen mobitel. Rečeno mi je da moram čekati da državno odvjetništvo riješi to i da bi se to trebalo odviti kroz 2 tjedna. Trenutno prolazi 5 tjedan otkako mi je mobitel zapljenjen, rata za pretplatu mi sjeda, a ja se ne koristim istim. Jel bar mogu tražiti naknadu za pretplatu ili tako nešto ili kako mogu doći do svog mobitela za kojeg baš i ne bih volio da se vuče po MUP-u kao da je ne znam šta, previše je plaćen i previše ga plaćam da samo sjedim i čekam prekriženih ruku oko toga svega jer čak ni prekršaj koji sam napravio nije toliko težak za takvu istragu ako ćemo ruku na srce.. Pomagajte braćo pravnici.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija