Jump to content

Dalmatinac20

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.vidonjac.com
  1. Zanima me da li je policajac duzan napraviti zapisnik o alkotestiranju vozaca ako je vozac napuhao manje od 0.5 , ako nije da li vozac to moze zatrazit da mu se napravi ? Hvala lijepa.
  2. Sto se tice PP Metkovic tu vam kazne uredno stizu 7 dana nakon pocinjenja prekrsaja za to se netrebate brinuti. Nakon problema s osiguranjima i raznim majstorima kako popravit automobil sada bih trebao ici kod njih u postaju i traziti zapisnik (i jos to platiti) sto mi nepada napamet, isti mi nista neznaci i nije me briga za zapisnik kao i one koji su ga pisali. Nije mi jasno cemu onda zvati policiju kada se dogodi prometna nesreca , koja mi nije u stanju ni poslati jedan zapisnik o nesreci vec ja moram ostati s posla kako bih otisao po to - stvarno sramota. Ja nakon povratka s sluzbenog puta moram u roku od 24 h napravit zapisnik o radu na sluzebnom putu ili cu sutra biti na zavodu za zaposljavanje a policija moze kako hoce-ukratko receno kakva drzava takva i policija.
  3. 08.03.2016 U Metkovicu sam bio sudionik prometne nezgode s materjalnom stetom u kojoj nisam kriv. Zapisnik od policije (Nepotrebno) navodno se ceka do mjesec dana, do dan danas nikakav zapisnik nisam dobio o prometnoj nesreci a proslo je mjesec ipo dana, i sto sada da li ja njih mogu tuziti zbog aljkavosti i bezobrastine jer ovo u normalnim drzavama zasigurno nema. Ono sto je sigurno jest to da sam ja pocinio prometnu nezgodu vec bi odavno dobio kaznu od njih a oni jedan zapisnik nisu u stanju napisati i poslati vec mjesec ipo dana ?
  4. Kako sam vec ranije pisao 28.05.2015 pocinio sam prekrsaj na koji sam se zalio, poziv na sud jos nisam dobio, u meduvremenu mi je istekla vozacka koju sam zamjenio novom (drugi seriski broj) da li to ima ikakve veze s prekrsajem, tj. da li mi mogu na sudu odrediti da mi uzimaju vozacku dozvolu iako je prekrsaj napravljen s vozackom koja je istekla 27.11.2015 ?
  5. Ne, prekrsaj sam pocinio u Plocama, a zivim u Vidu kod Metkovica, gdje se ide na prekrsajni sud - u grad u kojem je pocinjen prekrsaj ili prema mjestu prebivalista ?
  6. Postovanje, prvi put sam na forumu te mogu reci da ima super stvari koje obican gradanin ove drzave treba znati. Kako i svi tako i ja imam pitanje i time potrebu za vasom pomoci. Naime, prometni prekrsaj napravio sam 28.05.2015 u Plocama , napuhao sam 0,76 g/kg uz umanjenje 0,10% iznosi 0,66 g/kg, prekrsajni nalog odbio sam potpisati, nakon 24 h dosao sam po vozacku dozvolu i predao zalbu na pocinjenje prekrsaja, do dan danas (proslo je 6 mjeseci) nisam dobio poziv na prekrsajni sud, zanima me kada nastupa zastara za moj slucaj ? Hvala lijepa
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija