Jump to content

korisnicko_ime1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na predstavnika stanara.. on ide vidjeti koliko ima u pricuvi novca, dijeli uplatnice i tako to
  2. Upravitelj se sam prozvao da bude jer je sam rjesavao sve sto je trebalo iz razloga sto je imao najvise vremena. On forsira krov jer je na prvom katu i njemu preko zime toliko ne smetaju vrata a uredno prolazi pored naseg stana i otresa blato i vodu s cipela i svaki dan je prljavo.
  3. Pozdrav, zivimo u zgradi u kojoj ima 4 stana i 2 garsonjere, u 1 garsonjeri nitko ne zivi i ona je u vlasnistvu grada. Mi smo u prizemlju i prvi "na udaru" a ulazna vrata su u raspadu i prilikom kise, vjetra i snijega vrata se otvaraju jer se ne mogu zatvoriti i sve baca unutra. Ostali stanari to zanemaruju jer se pricuva skuplja za krov koji je u dobrom stanju i jos nema potrebe za mijenjanjem. Preko zime znaju prokomentirati kako bi bilo dobro promijeniti vrata ali njima ne puse i ne baca snijeg pa ih to brzo prođe. Nas zanima mozemo li kako otkazati tj. prestati placati pricuvu?
  4. Vecer, moze li mi netko pomoci, naime suprug i ja zelimo podnijeti sporazumni razvod braka. Imamo dijete (16. mj). Sami smo napisali zahtjev sad ga samo trebamo predati. Zanima me da li mi treba odvjetnik ili mogu samostalno? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija