Jump to content

lozazaibatsu

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragi ljudi, imam problem, koji iziskuje vas savjet naime, zivim i radim u inozemstvu a imam racun otvoren pri Splitskoj banci. Student plus paket usluga sklopljen 07.07.2010 u Splitu. Nisam korisnik SBsmart neta a i nisam u Hrvatskoj, vec godinu i 3 mjeseca zivim u Irskoj te ne mogu posjetiti njihove poslovnice, nitko nema punomoc na taj racun pri splitskoj banci. Trebaju mi izvodi racuna unazad 6 mjeseci. Racun je po zadnjim informacijama neaktivan a time i izvodi. Putem maila izvode ne mogu dobiti, kazu, iz sigurnosnih razloga. Sto mi je uciniti a da ne moram putovati nazad 2500 km u jednom a i u drugom smjeru?
  2. Postovani, zanima me koji je najlaksi i najbrzi nacin odvojiti se od kucanstva kako bi doticno kucanstvo zadrzalo socijalna prava.Poceo sam raditi u inozemstvu i pitanje je vremena kad cu se odjaviti pri HZZ-u cime moja obitelj koju cine majka,brat i 2 sestre gube pravo na socijalnu pomoc i ostala prava jer sam clan zajednickog kucanstva.Hvala.
  3. Naime poceo sam raditi u inozemstvu i pitanje je vremena kad cu se odjaviti pri HZZ-u cime moja obitelj koju cine majka,brat i 2 sestre gube pravo na socijalnu pomoc i ostala prava jer sam clan zajednickog kucanstva.Zanima me koji je najlaksi i najbrzi nacin odvojiti se od tog kucanstva kako bi zadrzali svoja prava.Hvala.
  4. Postovani, Zanima me na koji nacin se pojedinac clan kucanstva moze odvojiti od kucanstva kako bi dobio status samca da bi kucanstvo u slucaju zaposlenja odredjenog clana kucanstva zadrzalo pravo na socijalnu pomoc. Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija