Jump to content

charlie888

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Idem to onda danas platit i nadat se da ce na tome ostat. Samo me jos zanima da li moram, nakon sto platim, nosit uplatnice, tj. one odreske od uplatnica u policijsku postaju kao dokaz da je placeno?
  2. Bilo bi dobro da tako prodje, ali bojim se i ocekujem da ce se dogodit suprotno... Da cu platit kaznu, a onda ce mi doci rjesenje o oduzimanju vozacke na koje vise necu imat pravo zalbe.
  3. Pretpostavljam da cu onda platit to, pa sto bude. Jel ima uopce slucajeva da se za takav prekrsaj dobije samo novcana kazna? I hvala ti na odgovorima i strpljenju. Mozda malo davim, ali nisam jos imao iskustva sa tim.
  4. Stvarno sad ne znam sto napravit u vezi toga. Ako ne platim kaznu u roku 8 dana, morat cu je platit u cijelosti, umjesto 2/3, a ako pak platim, ne znam da li cu izgubit pravo na zalbu, ukoliko dobijem zabranu upravljanja. A nekako mi je nelogicno sad pisati zalbu kad ni ne znam koja je kazna osim onih mjesec dana koje mi je policajac na licu mjesta spomenuo.
  5. Pise obavezni prekrsajni nalog. Da, napisana je novcana kazna. Ne pise nista o zabrani upravljanja vozilom, odnosno to polje na nalogu je neispunjeno. I dobio sam dvije uplatnice. Jednu za placanje kazne, drugu za troskove postupka.
  6. Pozdrav. Prije dva dana me zaustavila policija. Izmjereno mi je 0.91 g/kg. Dobio sam kaznu 1000 kuna, oduzeta vozacka na 12 sati i rekao mi je policajac da cu dobit postom rjesenje o oduzimanju vozacke na mjesec dana, ali tek kasnije sam primjetio da nigdje ne pise u obaveznom prekrsajnom nalogu koji mi je dao da ce vozacka bit oduzeta. Drugi dan kad sam dosao u PP po vozacku, covjek mi je rekao da cu sigurno dobit zabranu upravljanja, ali da ne zna koliko i da o tome sud odlucuje, te da bi bilo najbolje da napisem zalbu i kazem da mi je vozacka neophodna. I jos je rekao da bi bilo dobro da platim odmah kaznu i prilozim uz tu zalbu i kopiju uplatnice. Zanima me sljedece: Kako napisat zalbu kad uopce ne znam na koliko vremena ce mi bit oduzeta dozvola? I vidim da ovdje kazete da ako se plati kazna, gubi se mogucnost zalbe, tj. prigovora, pa ne znam sto ucinit po tom pitanju. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija