Jump to content

zbunjoza1

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. PTSP je nastala kao posljedica što je država obečala braniteljima ,a nije ispunila. Profesionalnom vojniku kojem mu je obečan stan,puste privilegije,mogučnost doškolovanja,famozni ZELENI UGOVOR i dug države po vojniku 200 000 kuna,da se sve to ispunilo nebi bilo PTSP-a. Kada se vidilo da čemo ostat bez ićega,udri po nalazima pa u penziju. Jadno je to što je zakon to svakom omogućijo,i onima iz pozadine,da se kite tuđin perijem. Ima branitelja sa psihičkim problemima,vjerujte mali je to broj. Di ste bando šugava iz pozadine dobili PTSP? Uzimate privilegije onih koji su krv pišali za našu domovinu! Danas radi takvih smo na udaru javnosti i naroda,takvi su paraziti ovog društva. Molim boga da se objavi registar branitelja,da se ovaj korov ostrani i da stavimo stvari na svoje mjesto. Pišem ovo sa puno žući,kad vidim tko sve traži savjet po forumima ,kako da idu u mirovinu,kao da se ide u trgovinu,nevjerovatno!!! Bravo za Jadranku Kosor,i ovim novim izmjenama u zakonu,puno njih će da puše đuđinu,a tko je pravi branitelj i dalje će mu biti otvorena vrata.
  2. Prijatelju,sve šta si napisao drži vodu. Da,to bi se desilo,oni bi pobili,a ustavni sud dosuđuje u našu korist,pa malo kamata,malo zaostaci itd... Jedino mogu ogranićiti prava budučin umirovljenicima,i onima koji nemaju trajni invaliditet,ovi bi mogli biti pod povečalom.
  3. Slušajte,nema govora o nikakvoj reviziji branitelja,ko je ostvarijo prava tada prema zakonu,on je zaštičen kao lićki medvid. To vam je pravo zakonom i ustavom zajamčeno,mirovina je sada privatna imovina. Jedino se može regulirat prava novim umirovljenicima i HRVI, da se sada nešto postroži za ubuduće. Onaj koji je davno otišao u mirovinu iz gardijske brigade,tada je dobivao počasni ćin NAREDNIK,koje mu je i danas ostalo,a onaj ko je išao kasnije u mirovinu to pravo nema.Danas mu to nitko ne može oduzet. Tako isto i HRVI na bazi PTSP-a,ko je ostvario trajni invaliditet i otišao u mirovinu prije pet godina,prošao voz,KO JE JAMIO ,JAMIO JE
  4. Momčino,ne boj se nikoga,i ja sam suvlasnik i imam još troje oko mene kao suvlasnika,ne mogu ti ništa. Jedino ako bi htio kuću iznajmiti,onda napravi POSTANARSKI UGOVOR sa strankom i napiši da je stanovanje besplatno,ali da se stranka obvezuje da će paziti i čuvati stan do daljnjeg. ( na ruke neka ti da za stanarinu).
  5. Pozdrav! Imao sam sa majkom potpisan ugovor o doživotnom uzdržavanju u odvjetnika uz potpis dvaju svjedoka. Pošto nisam bio pri novcu,nisam ga ovjerio u javnog bilježnika. Kako sada sudom dokazat?
  6. Bog! Prije nego mi je majka umrala,potpisali smo ugovor o doživotnom uzdržavanju uz potpis dva svjedoka u odvjetnika. Pošto nisam imao novca,nisam ga ovjerio u javnog bilježnika. Kako mogu dokazat sudu vjerodostojnost ugovora,i da se ogradim od brata? VELIKO HVALA
  7. Dali su počela stizat rješenja za kumuliranu mirovinu,i jeli sada legaju zaostaci?
  8. zbunjoza1

    Dugovi

    A tko nasljeđuje recimo iza ostavitelja parnice,jeli i one ulaze u nužni dio???
  9. Ali gdje je moj nužni dio koji mi po zakonu pripada? Nisam nasljedio ništa,sa ovakvom oporukom!
  10. molim vas za pomoč. Evo ovako je stanje.Umro mi je otac i ostavio je oporuku svojim dvojici sinova(meni i bratu). Brat mi je dobijo duplo veći stan koji ima papire 1/1. Meni je ostavio drugi stan,koji je još u prošlosti bio opterečen dvjema parnicama. Zanima me,dali mogu tražiti nužni dio iz stana koji je čist. I koje još imam mogučnosti? Za svaki vaš odgovor biti će mi puno toga jasnije,hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija