Jump to content

zelezna

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Objava pojedinačnog statusa

Vidi sve objave od zelezna

  1. Kao ako promjenite drzavljanstvo gore ako dobite u stranoj zemlji tak sam ja nekaj dobila odg od jedne pravne osobe a sada kako je tocno nebi znala...a tolko vam je ostalo jos duga za platiti ili ste vec pola rjesili?

    1. Prikaži ranije komentare  6 više
    2. zelezna

      zelezna

      Probajte preko agencija naci nesto vani. Bilo sto.
      To je jedino sto  Vam mogu savjetovati.

    3. Andy 18

      Andy 18

      Ja sam isto jos u goroj situaciji sta da vam kazem prije par god sam digla u svoje ime nek9m kredit  i nikad taj kredit ta osoba nije placala to je bilo 2011godine.. posto nisam nigdje radila primanja nisam imala nikakva banka se nije mogla naplatiti... nekretnina nemam..da bi me neki dan zvali iz neke agencijr za napatu a je dug prodan od zg banke i da sam duzna njima sad... dok me na fini i dalje za sve to ovrsavaju a kao prodali dug... strasna situacija iz koje isto nezz kako da se izvucem ne radim nemogu nac posao... itd... nesto prestrasno..

    4. Andy 18

      Andy 18

      Vec bi odavno ali nemogu zivim kod svojih sa malim djetetom od 4 god... a svojima se pribojavam uopce reci u kakvoj sam situaciji i da sam isla na svoje ime nesto potpisivat da digne kredit.. strasna situacija...ali tada sam bila.mlada i nisam znala za posljedice koje mi se sad dogadaju...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija