Jump to content

domagojrakaric

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok,zanima me još što nakon tih 15 dana,mislim ako poslodavac i dalje ne želi dati papire ,dal ja mogu prijeći u tu drugu firmu pa onda naknadno tražit papire ili se moram obratit odvjetniku ?!
  2. Pozdrav,imam jedno pitanje vezano za otkazni rok . Znači uputio sam poslodavcu preporučenom poštom otkaz i naveo sam taj datum kada sam slao poštu ! E sad me zanima od kada mi se računa otkazni rok ? U ugovoru o radi mi stoji da mi je otkazni rok 15 dana,a poslodavac se pravi lud jer sam mu rekao da sam dobio posao u drugoj firmi i spominjao mi je da mi neće dati papire. Mene sad zanima dal ja nakon tih 15 dana nogu otic radit u tu firmu i sta napravit s papirima? Da li postoji mogućnost da ja ne dodem na posao tri dana kako sam čitao negdje na forumima pa da mi on uruči odmah otkaz nakon toga ? I imam li ja kakve posljedice nakon toga ? Hvala?!
  3. Pozdrav,imam jedno pitanje vezano za otkazni rok . Znači uputio sam poslodavcu preporučenom poštom otkaz i naveo sam taj datum kada sam slao poštu ! E sad me zanima od kada mi se računa otkazni rok ? U ugovoru o radu mi stoji da mi je otkazni rok 15 dana,a poslodavac se pravi lud jer sam mu rekao da sam dobio posao u drugoj firmi i spominjao mi je da mi neće dati papire. Mene sad zanima dal ja nakon tih 15 dana mogu otic radit u tu firmu i sta napravit s papirima? Da li postoji mogućnost da ja ne dodem na posao tri dana kako sam čitao negdje na forumima pa da mi on uruči odmah otkaz nakon toga ? I imam li ja kakve posljedice nakon toga ? Hvala?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija