Jump to content

Riorda

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Riorda objavio

  1. Riorda

    Marihuana

    Kome bi se sada trebao zaliti na postupanje policije?
  2. Riorda

    Marihuana

    Pozdrav, prvo bi htio napomenut da sve sto sam napisao u temi je realan tijek dogadaja koji se dogodio. Jer mi nema nekog smisla izmisljat toplu vodu, dok trazim bilo koji savjet koji bi mi mogao pomoc. Sto se tice ulaska policije u stan, nikoga ja nisam pustio, nitko nije kucao, nitko se nije najavio (moja je greska sto je stan bio otkljucan). Doslovno su usli unutra kao da su nindje. Kontaktirao sam odvjetnika za kazneno pravo, i rekao mi je da trenutno ne moze nista napravit. Da se ne moze zaliti dok god ne dobijem nesto na sta se mogu zalit. Jer ovo jos spada pod istragu, i tek kad ce se pokrenut postupak cemo moci ulozit zalbu na sva postupanja doticnih. Sto se tice potpisivanja, puno puta sam cuo isto. Morate razumjeti situaciju u kojoj sam bio, u drugom gradu (u kojem nemam nikoga kome bi se uopce mogao obratit za pomoc oko necega slicnog) okruzen sa serifima , koji ti govore potpisuj.. Normalno da sam mogao reci da ne cu nista potpisat, ali sumnjam da bi si pomogao s time.. Pogotovo zato sto je bila subota oko 18h od same pomisli da se mogu zahebavati s njima do ponedjeljka....
  3. Riorda

    Marihuana

    Po mojem misljenju pretraga je sigurno izvrsena nezakonito. Cimer je povezan samnom samo stanovanjem u istom stanu. Netko ga je vjerojatno bio optuzio za prodaju neke sinteticke droge (jer su to najvise trazili po stanu. U postaji su mi rekli da imaju informacije da se time bavi). Posto studiramo u malom gradu, plavcima je bila dovoljna "ta" informacija, da njih nekoliko udje na blef u stan, pa ako nadju neki veci ulov odlicno, ako ne nista.(znali su da zivimo sami, i da gazda stana nije nigdje u blizini). Cimer nije bio pozvan na obavijesni razgovor niti ista slicno, shvatili su tu da su fulali. Jedina utjeha im je taj slucajni ulov od par grama trave.. Pretpostavljam da se tako nesto u Zagrebu sigurno ne bi moglo dogoditi, bar sto se tice ulaska u stan i ponasanja doticnih plavaca...
  4. Riorda

    Marihuana

    Potpisao sam 3 papira, iskreno ni sam nisam siguran sto sve (znam da je to jako glupo od mene), kad sam krenuo citat sta potpisujem, samo mi je rekao da ne zahebavam i da potpisem da me nece nitko zahebat.. U trenutku kad su mi usli u stan, je samnom bio prijatelj kojeg je jedan od policajaca nakon par minuta izveo iz stana.. Od tog trenutka sam bio sam u stanu, niti jednog svjedoka nije bilo. Jedan policajac je sjedio do mene i pretrazivao mi mobitel, dok su svi ostali bili po stanu i trazili tko zna sta.
  5. Riorda

    Marihuana

    Nisam dobio nikakav papir za pretragu, jedino sto sam dobio od njih je papir za oduzete predmetu ( travu i vagu) na kojem pise da se radi o kaznenom postupku. Jel postoji neki savjet koji bi mi pomogao u navedenoj situaciji? Ne bih volio da me se tretira kao dilera zbog te jedne prodaje, jel bi mi odvjetnik mogao pomoci na neki nacin ?
  6. Riorda

    Marihuana

    U stanu zivim s cimerom,poanta je da su uletili u stan na silu i iznenada (na temelju rekla - kazala). Trazili su cimera. Trava je pronadena negdje u dnevnoj sobi u ormaru. Zanima me jel postoji neki odreden broj ljudi koji bi vas trebali teretit za prodaju, da bi vas mogli optuzit za dilanje? Ili je i jedna prodaja dovoljna za isto? Hvala unaprijed za bilo kakav odgovor.
  7. Riorda

    Marihuana

    Pozdrav svima, prilikom pretrage stana (podstanar sam) pronađeno mi je 10 grama trave i digitalna vaga (koja je iskljucivo bila za osobnu upotrebu). Htio bih napomenuti da je u pretragu stana doslo sedam policajaca, bez naloga ili bilo koje valjane isprave. Dosli su zbog druge osobe, na ni jedan način nisam bio ukljucen u istragu niti su znali da uopće postojim. U postaji su me drzali odreden broj sati,tijekom kojeg mi nisu dozvolili ama bas nista, nazvati gazdu stana, nazvat odvjetnika ili bilo koga drugoga. Na mobitelu (viber) su mi našli jednu „prodaju“, ustupak prijateljici za rođendan, na njeno veliko inzistiranje. Zele me optuziti za promet i proizvodnju droge, na temelju te jedne prodaje i dva cascenja (drugoj, jednoj osobi). Molim vas za ikakav savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija