Jump to content

Jukic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jukic objavio

  1. Zanima me dali se može povući pravo koje sam dala majci na pravo doživotnog uživanja,plodouživanja na 1/3 mog nasljeđenog dijela .Pošto od te nekretnine imamo prihode od najamnina 3poslovna prostora,počeli su problemi nakon te moje izjave kod odvjetnika.I ako je to moguće povući na koji način..hvala
  2. Hvala na odgovoru,to svakako se odnosi na sudskog vještaka ili i javiti se odvjetniku u svezi dogovora...? Ažurirano Nikad nisam koristila usluge sudskog vještaka....kako to s njima funkcionira,jednostavno dođem ,zatražim uslugu procjenu,koju mogu koristiti ako nedaj bože dođe do spora...ima li tko iskustva ili kakav savjet?
  3. Dali pristati na nagodbu ??Ukratko kredit za auto iz 09g.otkazan mi je zbog neurednosti otplate 2011,Croatia osig.podmiruje kredit,prodaje auto te ostakak duga ,dogovorno dijelimo na mj.rate.Međutim zadužnica banke sa 14%kamate blokira mi račun,Croatia ne povlači zadužnicu +kompletan dug sa kamatama koji bi trebala plaćati,neplaćam dug po dogovoru nego isplaćujem zadužnicu sa 14% kamate koja je poslana 2011 na naplatu,u6mj.2015 je isplaćena zadužnica,stiže mi prijedlog za ovrhu sa netočnim iznosom,žalim se odgađam ovrhu te mi stiže pismo odvjetnika da se javim radi dogovora i nagodbe.Ovako laički meni gledajuči uočavam par nepravilnosti kamata 14%koja je nezakonita,obračunate kamate ponovo na cijeli iznos neuzimajuči u obzir zadužnicu sa već postijećim kamatama,kao da su doplo obračunavali kamatarenje!!Kome se obratiti da mi to sve pojasni,dali pristati na nagodbu ako se javim tom odvetniku dali to znači da pristajem na njihov obračun dugovanja ili tu imam prostor za pregovore....Molim pomoć Dali bi bilo pametno dati papire na uvid sudskom vještaku za financije!??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija