Jump to content

Milan Jelinic

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

182 pregleda profila
  1. Na županiskom sudu u zagrebu uz obrazloženje da je njihov osiguranik (Hac) poduzeo sve mijere za odvijanje nesmetanog prometa.
  2. Pozz. TOMO11. Moze kontakt br. Imam slican problem i isto neznam kako rijesiti to.
  3. Pozdrav.imao sam prometnu nezgodu na autocesti A1 Zagreb-Split gdje sam naletio na rasuti teret na kolniku te izletio s kolnika uz veliku materijalnu štetu na vozilu. Osoba kome je ispao teret nije se zaustavila da bi pokusala to ukloniti s kolnika tako da je N.N. pokusao sam naplatiti stetu preko police osiguranja auto cesta u ovom slučaju Croatia osig.. ali su mi poslali odgovor da nemam pravo na naknadu štete jer je njihov osiguranik poduzeo sve preventivne mijere za odvijanje neometanog prometa. Pa me sad zanima. Kako naplatiti štetu i od koga kad nemam kasko a osoba je N.N.a ipak ideš na autocestu jer je to ipak zatvoreni tip autoceste i smatraš da se voziš sigurno? Hvala.
  4. Bio je pozvan kad je geodet dosao na snimanje terena. A u pismenoj suglasnosti stoji-da on kao vlasnik svoje cestice koja medji s mojom cesticom daje suglasnost da mogu srusiti staru kucu koja je bila dvojna tj.pola na mojoj cestici te na istij sagraditi novu gradjevinu ali odmaknutu jedan metar od medje.
  5. Molim pomoc! Zelim graditi kucu na temeljima starog obijekta susijed mi je dao pismenu suglasnost ovijerenu kod javnog biljeznika a sad kad je trebalo potpisati suglasnost na izdavanje građ.dozvole dao je negativan potpis,navodi da je parcelizacija moje zemlje bila izvršena bez njegovog znanja. A kad je mijereno geodet je bio s istim i obavijestio ga da pristupa postupku parcelizacije. Sto mi je ciniti? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija