Jump to content

Paula29

Korisnik
 • Broj objava

  59
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Paula29

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Poštovani, kupila sam nekretninu na kojoj je zabilježba ovrhe i nisam istu uspjela na svoje ime prebaciti pa sad mene zanima koliko traje postupak banke da makne zabilježbu? - brisovno očitovanje je napravljeno i to je to ali zabilježba je još uvijek i zanima me dali banka ima i koliki zakonski rok da makne zabilježbu ovrhe? Hvala Vam unaprijed na odgovoru!
 2. Poštovani, molim Vas informaciju, nakon kojeg vremenskog perioda banka mora maknuti svoju zabilježbu na nekretninu ako im je isplaćeni iznos koji su potraživali? Hvala unaprijed na odgovoru.
 3. Molim info ako netko zna dali je ovo stvarno točno: "Za svaku odluku, zakonski, potrebna je suglasnost suvlasnika koji imaju minimalno 51% suvlasništva" - to smo dobili od predstavnika stanara nakon priložene Uredbe i zakona.
 4. Hvala Vam lijepa svima na pomoći. Čujemo se svakako kad dođu papiri. Baš mi je drago što postoji ovakvo mjesto gdje i mi neznalci možemo pitati što i kako.
 5. Poštovani, šogor izašao van. nije dobio uvjetnu ni ništa koliko zna. za mjesec dana će dobiti spise doma na adresu pa će biti lakše. nikakvu kaznu mu tmao nije spomenila samo da zbog malodobnog djeteta obilazit će ih Centar za socijalnu krb. sud je bio u novom zagrebu, zgrada iza avenua malla. nemam konkretnu informaciju kao ishod ali nadam se da će biti jasnije kad dobije fizički papire. Nejasno mi je zašto neki sudovi popunjavanju ročišnik a neki ne ?!
 6. Poštovani, priložila sam i slike, vanjski zid i unutra prostor do kojeg još majsotri nisu stigli doći. Stan se provjetrava nekoliko puta u danu, posstoje odvlaživači kom 3 i 1 električni. Soba u kojoj su odrađeni radovi više nema vlage na bočnim zidovima ali se sad širi po stropu tako da eto nema pomoći od vlage. Hvala Vam na odgovoru.
 7. Hvala, ako sam dobro shvatila sve što se treba raditi unutar zgrade može se tražiti da se radi od pričuve ili?
 8. Termofasada. S vanjske strane se baš vidi da ide kao iz temelja. budem baš priložila slike da vidite.
 9. Oprostite! imam još jedno pitanje, ako je kažem predstavniku stanara što želim i on mi kaže ne može. to bi tražila pismeno tj informirala bi ga o radovima što želim radit, dali ja njega mogu privatno tužiti?
 10. Upravi mi suprug rekao da je etažirana.
 11. Problem mi je reći predstavniku stanara budući da nema sluha za predmetni problem i ništa nije poduzeo iako mu se je reklo kakvo je stanje jer imam i bebu malu koja već nekoliko puta imala brnohitis. neki mogu sve šta god hoće, a neki ništa. problem je što smo mi zadnji ušli u zgradu i nemamo nikakva prava. a da ne govroim da ima samo 5-6 stanova i nema nikakve sloge. Uglavnom budem provjerila dali je etažirana zgrada. Hvalal Vam lijepa!
 12. Poštovani! ne znam jesam li u dobro j rubrici postavila pitanje pa unaprijed se ispričavam. Dakle, živimo u novijoj zgradi, visoko prizemlje i užasno puno vlage imamo i sad smo uredili stan tako da smo postavili izolaciju i sve 5 ali problem je i dalje što vlaga se širi sada po stropu i svaki majstor do sada nam je savjetovao postavljanje odzračnika i sad je tu pitanje dali ja smijem na svoju ruku izbušiti tri odzračnika ili postoji mogućnost ako to napravimo da nas netko tuži ili nešto?! konkretno bušim svoj stan, ne ničiji drugi. i predstavnik stanara je upoznat a i vidi sam
 13. Ok, hvala Vam lijepa. budemo čekali.
×
×
 • Napravi novi...