Jump to content

damiluda

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je damiluda objavio

  1. Hvala Matrix znam da sam si napravio problem i sam sam kriv za isti. mislio sam da mi odvjetnik sastavi nadopunu tužbe ili kako bi se već zvalo . Nema veze tko nema para nema ni odvjetnika pa sa tim dobije iskustvo, platiti ću postupak i trpjeti dok mogu . HVALA.
  2. Da ne pokrećem novu temu . Znam da je ovaj forum Đaba , Đaba i da je dobra volja nekoga da odgovori ili ne ali nije mi jasno da nitko ne zna mogu li vršiti nadopunu tužbe poslije pripremnoga ročišta. Jer bit je u tome da je tu bilo i pokušaja protupravne naplate , nikad supruga nije dobila ugovor da potpiše , nikada nisu isporučili mobilni uređaj koji su zaračunali na specifikaciji. Tako su isto zaračunali na specifikaciji za prijevremeno isključenje od dva mjeseca i Max-tv koji niti koristimo. Za sve su se to samo pokušali ispričati kao administrativna pogreška.Također dok su prošli svi prigovori prvostupanjskoj komisiji ,drugostupanjskoj ,HAKOM-u oni su slali supruzi i da će ju ovršiti preko agencije za naplatu . tako su i nakon isteka ugovorne obveze poslali račun i za sljedeći mjesec iako su suprugu isključili sa datumom potraživanja prijevremenog isključenja od dva mjeseca. Za sve to imam papire ali ona jedna rečenica o potražnji 10 000 kn za nanesene duševne boli je cijelu tužbu pokrenula samo ka tom smjeru naknada za naplatu duševnih boli.
  3. Pozdrav svima koji su radi mene spremni potrošiti svoje slobodno vrijeme. Pokušao sam bez odvjetnika tužiti Hrvatski Telekom i nisam baš sročio tužbu kako valja nisam to nikada niti rado . pogrešno sam se izrazio i sad je spor samo u tom smjeru .Naime napisao sam da je supruga trpjela duševne boli i da potražuje 10 000 kn za iste, te naveo sve radnje HT,u kojima šikaniraju ,maltretiraju lažu suprugu prijete joj ovršnim nalogom i za sve to imam i dokaze. Ali sutkinja neda voditi raspravu van smjera potraživanja za nanošenje duševnih boli, i kao treba procjena sudskog vještaka i td i td. Sad me zanima dali se može napraviti ispravka ili ne kakvo proširenje ili već nešto po pitanju tužbe i sve to proširiti na sve radnje koje HT radi i nije ispunio prema supruzi neka korekcija ili nadopuna tužbe i ako može kako . HVALA
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija