Jump to content

Nicoletta

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nicoletta objavio

  1. Da upis u KUP vlasnički list i da ja moja majka i moja baka smo upisane u zemljišne knjige kao vlasnici nekretnine. Oporuka od mog oca da ostavlja svoj dio stana meni,svi papiri koji postoje o naslijeđu, sve. Nije problem u tome tko je vlasnik stana ja sam vlasnik stana ali zemljište i zgrada je gradska ???? Čudno. Mislim pobogu netko bespravno zauzme stan pa ga ne mogu izbaciti a nas 30 ljudi koji žive u mojoj zgradi mogu? U centru grada.
  2. Uglavnom, živim na istoj adresi već 32 godine(cijeli svoj život), na toj adresi sam uredno prijavljena naravno. Živim u stanu kojeg sam naslijedila od prabake koja ga je davno otkupila od tvrtke koja je tada posjedovala zgradu. U tom stanu je živjela moja prabaka, moja baka, moj otac i majka i na kraju ja. Uredni su svi papiri sve je divno i krasno mislim da nitko ne plača redovitije račune od mene tako da je i to u redu. Naravno kako je to prije bilo zgrada je prije jedno 100 godina imala vlasnika i nacionalizirana je i bla bla bla došla je u posjed te tvrtke jer se prvobitni vlasnik odrekao vlasništva. Znači sve super imam svoj stan svi smo u njega ulagali i ja kada sam počela živjeti tamo sama ali dolazi nekakav papir da je grad vlasnik zgrade u kojoj živim i zemljišta pretpostavljam ali ne i stanova koliko sam ja shvatila do tad ništa, nikakvog govora o tome da je grad vlasnik ičega. Svi stanovi u zgradi su više manje otkupljeni. Mene zanima da li mene grad ili tko već god može izbaciti iz stana u kojem sam se praktički rodila i u kojem je moja obitelj živjela od pa oduvijek i koji je po mom mišljenu "moj i božji". Svojim znojem, trudom i radom smo ga otkupili i uredili. Ako ima tko što pametno o ovoj temi neka kaže ne mora biti niti toliko pametno. Hvala puno.
  3. Jeeeeej! Naprosto sam zabezaknuta ali banka je priznala svoju grešku i ne moram platiti nikome više ni kune. Samo je trebalo poslat par ljutitih prigovora i eto. Mislim to je malen iznos ali dokazuje da ima nade. Držte se hrvatski dužnici!
  4. Ma ja pretpostavljam da je odjel naplate te banke dao krivu informaciju FINI o iznosu mog duga i tih 1630 ili 1637 kn je ostatak koji oni nisu pod tim predmetom ovrhe njima prikazali i sada je frka. Ali mi nitko to neće priznati. Da mi lijepo kažu eto mi zeznuli platite nam to u nekakvim ratama po 500,600 kn nema problema nego mi pokušavaju mazat oči i okriviti mene za njihov propust. A ja sam sama u 11mj. nazvala banku i pitala kako to da je meni odblokiran račun i što oni na to kažu. 3mj. su čekali da se oglase???? Pa to je naprosto nesposobno, da ja tako obavljam svoj posao... Pa bila bi na burzi u roku 5min. , a imam dosta liberalnog šefa hehe. A ništa odvjetnik i gotovo pa da vidimo što mi je dalje.
  5. Dobar dan, Ovako. Imam jedan upit. Danas me nazove neka žena iz kreditnog ureda banke kojoj sam bila dužna određeni iznos i kaže mi da još dugujem 1630kn. Što bi bilo sasvim u redu ali meni je FINA odblokirala moj tekući u 11mj. 2015. godine i od tada meni ništa ne uzimaju s plaće. Imam potvrdu od FINE koju sam danas podigla i platila da nisam nikome dužna ni kune. Ja odem u tu banku i pitam u čemu je stvar i pokažem im potvrdu. Čovjek na šalteru nazove ured naplate ona mu kaže da ja dugujem 1637kn, mislim 7kn gore dolje nema veze ali to nije ista informacija. Ja pitam kome ja to dugujem banki, odvjetniku koji je vodio moj predmet, javnom bilježniku nitko nema pojma. Već spomenuta žena iz kreditnog ureda mi je rekla da je to kao javni bilježnik onda nakon pet min. nije javni bilježnik dakle nema pojma. Odjel naplate nema pojma ponovno o čemu je rijeć. I na kraju meni čovjek sa šaltera kaže da će to istražit i da mi nekakav listić za prigovore. Mislim dakle.... Moj poslodavac koji je trebao biti obaviješten o tom dugu nije dobio nikakav dokument od banke ili od odvjetnika da mi raspodjeli sredstva, ja još manje, FINA o tome nema pojma. Pa ako je to pod istim predmetom ovrhe ili mi nisu trebali odblokirati račun ili su mi od 11mj. trebali već uzeti te pare. Pa banka FINI nalaže kako će po kojem redu nešto naplatiti. Ne razumijem. Ima li netko tko to razumije da mi to malo pojasni?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija