Jump to content

goca1951

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je goca1951 objavio

  1. Molim Vas pomoć ako ima netko upućen,s A1 sam raskinuo ugovor 2 mjeseca prije isteka i sada mi šalju sljedeće naknade za naplatu. Da li imaju to pravo i šta činiti. Hvala. Kopija s e maila: sukladno vašem zahtjevu za izračunom naknade za prijevremeni raskid pretplatničkog ugovora za broj 0912501920, u nastavku vam šaljemo informativni i okvirni iznos naknada na dan 25.11.2019.: Naknada za prijevremeni raskid ugovora – preostale mjesečne naknade: 481,60 kn Naknada za prijevremeni raskid ugovora – popusti na priključak i aktivacijske usluge: 2.513,26 kn Naknada štete za prijevremeni raskid ugovora* 481,60 kn *Ne podliježe plaćanju PDV-a prema članku 25. Pravilnika o porezu na dodanu vrijednost. Također, obračunati će se i preostale rate za uređaj u iznosu od (PDV uključen): 60,00 kn
  2. Poštovani forumaši molim za pomoć. Prije svega, ako sam pogriješio podforum molim da admin premjesti. Hvala. Radi se o tome da sam u drugom mjesecu s vipnetom produzio ugovor u L tarifi koja nudi 30gb prometa. Tih 30gb se moze trositi unutar cijele EU. Na moje pitanje agentima da li je to stvarno tako i da se nece mijenjati oni odgovaraju pozitivno. Da bi oni promijenili politiku i 17.4 uveli samo trecinu prometa da mogu trositi roamingu. Zanima me sta ciniti? Da li imam pravo raskinuti ugovor. Hvala !!!
  3. Postovanje, Stupilo mi je na snagu zabrana upravljanja B kategorijom u RH. Zanima me da li smijem sa njemackom dozvolom i njemackim vozilom voziti po RH. Hvala.
  4. Za ovu godinu tako je. Puni 26 dana, 3 dana sam iskoristio u 2. Mjesecu. Radio sam do 24.5.2017. Od tog dana sam na godisnjem odmoru.
  5. Postovani, Zatrazio sam sporazumni raskid ugovora i nadredjena mi je dala 9 dana godisnjeg. A ostalo mi je sve skupa 23 dana od novog. Imam li pravo iskoristit cijeli godisnji ili stvarno samo tih 9 dana. Molim pomoc.hvala.
  6. Postovani, Dao sam otkaz u sadasnjoj firmi gdje sam zaposlen na neodredjeno vrijeme. Uskoro cu postpisat sporazumni raskid ugovora iza kojeg naravno nemam pravo na naknadu? Da li postoji mogucnost naknade kada bih se par dana zaposlio negdje? Ili cak mjesec pa "dobio" otkaz? Molim Vas za pomoc. Hvala
  7. Nemam trenutno zasticeni. To i je problem. Sad cu ga otvoriti
  8. Da racun mi je blokiran. Da nema nikakav nacin?
  9. Rijesen je skoro u cijelosti. 200kn jos ostalo.
  10. Postovani, Prije dva dana mi je fina po nalogu mupa ovrsila cijelu placu (4500kn), zanima me na koji nacin mogu vratit 2/3 place?? Kolega mi govori da mora moci, u mojoj fini su me lijepo odbili da ne mogu nista napravit po tome pitanju. Da li postoji kakav nacin jer mi je egzistencija ugrozena??
  11. Poštovani, kako mi je oduzeta b kategorija na vise mjeseci razmišljam o tome da izvadim bih vozačku? Da li bi onda mogao legalno u HR voziti HR vozila? Ili bi se zabrana sa HR vozačke vezala i na bih? Molim pomoć. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija