Jump to content

laze

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mjesec dana zabrane prometovanja. Mislim da cu iskoristiti pravo zalbe, u nadi da ce ublaziti kaznu s obzirom da nikada prije nisam imao prometnih prekrsaja i stojicki podnijet kaznu. Dont do the crime if you cant do the time! Haha. Hvala vam na vasem vremenu i odgovorima!
  2. Predpodstavljam da bi se u tom slucaju trazilo suocavanje na sudu sa sluzbenikom..? U kojem je pak njihova (jos su dva sluzbenika bila prisutna) rijec protiv nase (mene i kolege kojeg sam vozio)..?
  3. Stigao mi je obavezni prekršajni nalog. U tom trenutku nisam imao vozačku sa sobom, bila je baš iznimna situacija, vozio sam prijatelja doma jer mu je bilo loše, svega par tramvajskih stanica, tako da sam samo sjeo u auto i otpeljao ga, nisam o vozačkoj niti razmišljao.. Što se iskljucivanja iz prometa tice, rekli su gospodine vi ste iskljuceni iz prometa, kolega ako ima vozacku neka nastavi voziti. I otisli su. Znaci, 1. korištenje mobitela u voznjil, 2. voznja bez vozacke dozvole te 3. voznja u alkoholiziranom stanju..
  4. Prije svega, pozdrav svim forumasima s obzirom da sam novi clan! Naime, situacija je slijedeća: zaustavlja me patrola pod rotirkama jer su primijetili da u vožnji telefoniram! Prilikom zaustavljanja upitan sam dali sam konzumirao alkohol, na što sam priznao da jesam, s obzirom da mi je upravo na taj dan bio rođendan, te sam pristao na alkotest! Napuhao sam 0.75, ali mi službenik o tome nije uručio zapisnik, niti me išta tražio da potpišem, samo mi je rekao da mogu očekivati poziv na prekršajni sud te je obavijest o prekršajnom postupku i stigla. Interesira me mogu li se ikako "izvući" s obzirom da službenik nije postupio po pravilniku o načinu postupanja policijskih službenika u obavljanju poslova nadzora upravljanja prometom na cestama (Narodne novine broj 141/11), tj.uručio mi na potpis zapisnik i ostavio mi moj primjerak zapisnika? Hvala unaprijed svima na utrošenom vremenu za čitanje i eventualni odgovor ili savjet!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija