Jump to content

bird01

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Došao je prekršajni nalog koji sam u međuvremenu platila. Saznala sam da nas prijavljuje susjed kojem smetaju naša vozila. U svakom slučaju, hvala!
  2. Postovani, Zivim u kvartu koji nema adekvatan parking. Stanari za parking vec godinama koriste sljuncanu "zelenu povrsinu" iza zgrade, pa tako i ja. Grad je upoznat sa nasom situacijom no nista ne rjesavaju po tom pitanju. Danas sam dobila kaznu, moram platiti 350kn u roku od 3 dana. Ukoliko ne platim, povecava se na 700kn. Mogu li se zaliti na to, pisati prigovor i ne platiti? Ili da platim i pisem prigovor? Da li cu ista postici time? Nisam prva koja je dobila takvu vrstu kazne, no svi se i dalje nastavljaju parkirati jer nemaju izbora. Hvala
  3. Pozdrav, bila sam na probnom radu u jednoj privatnoj firmi. Prije probnog rada nisam potpisivala nikakav ugovor, već je dogovor bio usmenim putem, da odradim probni i nakon toga odmah slijedi prijava. Odradila sam 5 radnih dana u punom radnom vremenu i odustala od posla radi više nepravilnosti koje sam tamo uočila, a naočigled se kršio i Zakon o radu na štetu zaposlenika. Nakon objave poslodavcu da odustajem od posla, tražila sam isplatu za izvršeni probni rad za koji mi je rekao da će mi biti plaćen, no vješto je izbjegao taj odgovor i rekao da će me nazvati jer je u žurbi i sad ne može o tome. Naravno, to nije učinio. Na koji način mogu zatražiti isplatu za izvršeni probni rad ukoliko isti nije dogovoren pismenim putem? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija