Jump to content

maliminakooo

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Molim za odgovor! Zaposlena sam u skoli do povratka radnice s porodiljnog. Ona se vraca u 10.mj., a ja trebam roditi u 8.mj. Sto se dogadja s porodiljnom naknadom buduci da sam prvobitno zaposlena, a onda usred koristenja porod naknade postajem nezaposlena? Ukoliko me skola ipak odjavi u 6.mj, u trenutku poroda u 8.mj cu biti nezaposlena. Primam li naknadu u iznosu od 2300 kn iako imam 12 mjeseci neprekinutog staza? Zahvaljujem!
  2. Hvala na odgovoru! Ali meni još uvijek nije jasno kako mogu upisati 74.20-videosnimanje važnih događaja kada pronalazim u klasifikaciji da je 74,20-fotografska djelatnost. Nešto propuštam?
  3. Pozdrav! Jeste li uspjeli otvoriti obrt? U istoj sam situaciji, ali sad se klasifikacija promijenila. 74.20 su sad isključivo fotografske djelatnosti. Znači li to da se više ne može otvoriti obrt bez završene škole za fotografa?
  4. Mislim da vas nisam shvatila. Molim vas još jednom za odgovor ali na konkretnom primjeru. Npr., ja trebam isporučiti video materijal klijentima. U ugovoru piše da isporučujem do 45 dana, a u slučaju obima posla (u vrijeme sezone) moguće je malo duže čekati na isporuku. Materijal je isporučen nakon 60 dana. Klijenti sad ne žele platiti punu cijenu jer nisu dobili materijal u roku 45 dana. Smiju li oni to?
  5. Hvala na odgovoru! Nema nikakvog dodatka na ugovor. Konkretno, stranka ne želi platiti puni iznos jer je prekoračen prvotni rok. Ali nije definiran krajnji rok isporuke. Ima li stranka neke pravne osnove i ne mora platiti puni iznos?
  6. Lijep pozdrav! Molim vas za pomoć. U ugovoru stoji ovako: "Materijal se isporučuje u roku od 45 dana. U slučaju obima posla, zadržavamo pravo produženja roka." Zanima me znači li to da se materijal može isporučiti i nakon 3 mjeseca ili svejedno postoji neki rok koji se mora ispoštovati? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija