Jump to content

pajoo8

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. pajoo8

  Uporabna dozvola

  Kuća je ucrtana i sve je legalno...ali mi ne žele izdati uporabnu dozvolu zbog toga što na dvije strane nije fasada...a nigdje nisam našao podatak o tome...jedino dobio podatak da kuće izgrađene prije 2007. g. nemoraju imat fasadu...dali je moguće kako dobit uporabnu na temelju toga?
 2. Poštovanje Kuća koja je izgrađena 1972. koje uvjete mora podržavat da bi dobio uporabnu dozvolu? Šta se tiče dimenzija sve je izgrađeno po građevinskoj dozvoli,ali nikad nije napravljena uporabna dozvola...u građevinskoj sve štima.. Trenutno mi ne žele izdat uporabnu dozvolu na temelju toga da zidovi moraju biti barem na grubo nažbukani i kada bi to napravio onda bi dobio uporabnu....to mi je skroz besmisleno pošto mi uporabna treba za izradu energetskog certifikata pa za prijavu za energetsku ucinkovitost. Zanima me dali vanjski zidovi mogu biti gola cigla (čelna strana ima žbuku)?
 3. Oću svakako...jel bilo mozda negdje na forumu ovakvo nesto!??
 4. Hvala crny46 Sta je tu je trenutak opustenosti i kostat ce me..nikad nisam bio kaznjavan a auto mi je daleko potreban za na posao...probat cu napisati onda da mi smanje kaznu i cekat odluku sucaa
 5. Ovako stoje stvari... Posto sam mladi vozač (tek godinu dana) jucer me zaustavili na brzoj cesti gdje je ograničenje 70km/h a ja sam isao brzinom od 145km/h i spustili mi na 130km/h i to je jos uvjek 60km/h preko ograničenja tamo su mi dali potvrdu o tome i napisali zapisnik i rekli da dolazi doma na adresu neki poziv..i spominjali neke kazne od 5000-15000kn... Moze neka pomoc da se znam pripremiti i dali je ko imao kakva iskustva da mu se isto tako dogodilo i dali bi bilo pametno napravit tužbu... Svi komentari dobro dosli ... Hvalaa..
×
×
 • Napravi novi...