Jump to content

dbraben

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Radim u poduzaću za odvodnju i opskrbu pitkom vodom.Radim kao monter na odvodnji(kanalizacija).Prebačen sam privremeno na opskrbu pitkom vodom točnije na zamjenu vodomjera.Radnici koji rade sa pitkom vodom imaju položen sanitarni minimum,a ja nemam.Zanima me dali smjijem raditi sa pitkom vodom pošto inače redim sa kanalizacijom?Mislim da postoji mogučnost prenošenja zaraznih bolesti!
  2. Nisam ubacio svoje podatke iz rješenja. Negdje sam pročitao da država jamči minimalno 60 kn. za svaku godinu staža. Imam malo više od 23 god.staža ,i po tome trebao bih dobiti veću mirovinau za nekih 200kn.
  3. Korisnik sam invalidske mirovine (PROFESIONALNA NESPOSOBNOST) od 07.05.2008. god. Mirovina je jako mala i iznosi 1.279.52 kn. U 10. mjesecu ispunjavam uvjete za starosnu mirovinu. Zanima me imam li pravo u 10. mjesecu ove godine prijeći u starosnu mirovinu i bi li ona bila veća od invalidske. Postoji li neki drugi način da ostvarim veću mirovinu? (npr. da sa ponovno zaposlim na 1 mjesec i da onda redovno odem u starosnu mirovinu)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija