Jump to content

Angie_

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Angie_ objavio

  1. Ovako,jos za vrijeme braka ja i suprug smo predali zahtjev za stan (zaposlen je u MORH-u),stan nakon pola godine smo i dobili(podrucje od posebne drzavne skrbi)...proslo je vise od 10 godina,stan smo dobili darovnicom od drzave(znaci,nitko od nas nije ni kune dao za taj stan),nakon 2 mjeseca od darovnja stana,razveli smo se i on je ostao zivjeti u njemu.U tijeku je tuzba koju sam pokrenula.Eh sad,zanima me imam li ikakve sanse dobiti spor.Da li ja imam pravo na svoje kvadrate,posto je taj stan 60 m2,a njemu kao nosiocu pripada 35m2...ili ce to sve pripasti njemu jer se on poziva na braniteljski status i da je kao takav dobio stan na koje ja nemam nikakvo pravo.Da li se to tretira kao darovano branitelju ili je darovnica za sve jednaka. Unaprijed zahvaljujem!
  2. Angie_

    Suduznik

    Dok sam jos bila u braku,zadnja 2 mjeseca braka...iz sigurnosnih razloga potpisala sam suduznicki kredit (koji nisam koristila),nakon toga sam zajedno s djetetom napustila bracnu zajednicu i otisla u podstanare,ne ponijevsi nista osim par sitnica koje su mi darovane od strane mojih roditelja tijekom braka.Od toga je proslo vise od godinu dana,cijelo to vrijeme bivsi suprug je placao ratu kredita,ali nista nije davao za nase malodobno dijete. I sada se odlucio placati alimentaciju koja je minimalna i na ustrp toga ne placa kredit (smatra da je moja duznost placati pola rate kredita),a sve sto je kupljeno tim kreditom on uziva.... Upravo danas je stigla administrativna zabrana na moju placu (zaposlena sam na stalni radni odnos)..jer nije platio dvije rate,takodjer i njemu je poslano,eh sad...sto mi je ciniti,da cekam hoce li njegova firma njemu staviti zabranu,dati otkaz i ostati bez kruha jer ne zelim placati nesto sto nisam potrosila ili imam neku drugu opciju? Da li mi imam ikakve koristi unamjiti odjetnika koji ce me moci spasiti od otkaza? Jednostavno ne znam sto mogu napraviti.. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!
  3. ali....moje dijete je u skoli,ne mogu samo tako otići,sto trebam-da napusti skolu? Jednostavno mislim da mi to nije način,ne zbog mene,već zbog dijeteta.Trenutno pokušavam naći način da s njim fino popričam.da se probamo dogovoriti kao ljudi,za sada nisam imala nekog uspijeha...pokušat ću još 1-2 puta i ako tada ne pristane na sporazumni,podižem tužbu pa kud puklo da puklo! Btw...hvala na odgovoru!
  4. Hvala na odgovoru i potpori,samo mi još očito treba malo hrabrosti,najviše zbog svog dijeteta....i idemo!
  5. Cijenjeni forumasi,prvi put sam tu,pa se ne snalazim bas naj bolje,ali molim za pomoc.U braku sam 11 godina,sve je funkcioniralo,moglo bih se reći ok brak(izostavljam psihičko maltretiranje zbog ljubomore),unazad 3 godine...bila sam po prvi put pretucena,nikog nisam zvala,nikome se obracala,sutila sam zbog dijeteta..Moji su roditelji u inozemstvu,zbog toga mi je sve ovo tesko jer moram sve sama...Ovo ljeto dobijem jos malo batina...zbog tv-a,i to sam presutjela.Sada mi je svega dosta,ne mogu dalje.on se sad pokusava popraviti,jer su moji roditelji saznali....Pitala sam ga za sporazumni...ne zeli,kaze da ce razvlaciti po sudu koliko god bude mogao...Sad me zanima....da cekam jos malo (zivjet s njim),ili da odmah pokrenem tuzbu? Mogu li se preseliti kod bake...hoce li to znaciti da sam napustila obitelj? On mi nece dati dijete sve dok sud ne odluci sto s njim...vjerujem da bih mogla dobiti dijete,imam stalan posao...stan bi unajmila u medjuvremenu.Sto mi predlazete? Da prije svega nadjem stan,odselim se,nekako pokupim dijete ili? Htijela bi da to sve prođe što je moguce mirnije....Da li tebam u CZSS reci da sam fizicki zlostavljana,za koje nemam dokaza,koliko ce to utjecati na sve?Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija