Jump to content

shakiralala

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pitanje glasi: ukratko..preselili smo kod svekra prije godinu dana. prepisao je kuću na sinu uz doživotno uživanje. svi računi glase na mog supruga. problem je u tome što je svekar alkoholičar i kad se napije postaje agresivan prema nama i našoj maloj djeci. ne preostaje nam nego iseliti odmah radi djece da ne prolaze kroz to. suprug je prebacio račune opet na njegovo ime i odlazimo ovaj tjedan. ako svekar ne bude plaćao račune dali će dugovanje sjest na supruga?
  2. otac je darovnim ugovorom prenio kuću na mene i na vlasničkom sam ja 1/1. on ima pravo živjeti do smrti ugovorom o doživotnom uživanju. dali danas-sutra sestra ima ikakvog prava na tu kuću?
  3. zanima me sljedece. otac će mi darovati kucu uz to da može do smrti živjeti u njoj. sestra bi se odrekla svog dijela potpisom kod javnog bilježnika. otac je alkoholicar i katastrofa osoba, neda mu se raditi, stalno bi na bolovanje i takve stvari. dali postoji nešto što bi mogao potpisati kako mi nebi ostao njegov kredit i minus za otplatu pošto je u stanju dati otkaz kad potpišemo darovanje samo da ljenčari i da ga ja moram uzdržavati
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija